Washington: Barack Obama pro holebi maar toch op toer met homofoob.Washington: De democratische presidents kandidaat Barack Obama (foto) volgt George Bush, inzake het organiseren van een gospel toer door Zuid-Carolina met de homofobische gospel-zanger Donnie McClurkin, waarmee hij support wil bekomen van de conservatieve zwarte, christelijke, gemeenschap.

Recent nog sprak Obama zich positief uit over holebi's en steunde hij een anti-holebi discriminatie wetsvoorstel, maar nu jaagt hij mening Amerikaanse holebi in het harnas door zijn tournee met de homofobische zanger.

Gospel zanger Donnie McClurkin noemt zichzelf ex-homo en homofobisch. Hij zegt dat hij ooit dacht homo te zijn maar dat hij dankzei Gods hulp is genezen. Hij zorgde voor heel wat opschudding toen hij in het verleden vertelde dat hij tussen zijn achtste en dertiende is misbruikt door homoseksuele familieleden.

Amerikaanse holebi organisaties lieten toen massaal hun ongenoegen blijken en zeiden dat de zanger pedofilie en homoseksualiteit met elkaar verwarde.

Eerder kon je bij ons lezen:
USA: Presidentskandidaat Obama voorstander anti-holebi discriminatiewet.(30.09.07)

23.10.07
Bron: gay news us en holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 October, 2007 en 1586 keer gelezen.Reageer op dit bericht: