Engeland: Lesbische aanvalster wordt uit huis gezet.Engeland: Vorig jaar mishandelden twee 18-jarige meisjes en een vriend een lesbisch koppel. Het trio werd daarvoor veroordeeld. Maar een van de twee meisjes wordt nu een tweede keer gestraft omdat ze weldra vanwege die aanval uit haar huis zal worden gezet.

Nina Meffen, 36, en haar partner Carol Cashmore, 42, werden in juli van vorig jaar op de oprit van hun huis aangevallen door het trio. Meffen hield er een gebroken neus aan over, haar partner liep een hersenschudding op. Het tienjarige dochtertje van het lesbische koppel was getuige van de aanval. Sinds de aanval slikken de twee lesbische vrouwen antidepressiva.

De daders van deze laffe aanval konden snel worden opgepakt. Want na een reeks voorafgaande pesterijen, door hetzelfde trio, had het lesbische koppel een camera geïnstalleerd, de aanval werd daarop dan ook op film vastgelegd. De Woonorganisatie is nu van mening dat het wangedrag van de vrouwelijke huurster zo groot dat het een uitzetting gerechtvaardigd acht.

De twee 18-jarige meisjes gingen snel over tot bekentenissen. De een kreeg 150 uur taakstraf de ander 250 uur, daarboven op kregen ze allebei drie maanden avondklok en een fikse geldboete. De mannelijke dader kreeg een taakstraf van 12 maanden, een avondklok en eveneens een fikse geldboete.

En nu liet zopas de Woningbouworganisatie Hyde Housing weten dat ze actie willen ondernemen tegen de jongeren die schuldig zijn bevonden aan de mishandeling van het lesbische koppel. Hierbij zal één van de twee meisjes het huis worden uitgezet. De organisatie is eigenaar van Emer Close, de locatie waar de mishandeling plaatsvond, en waar zowel de slachtoffers als een van de daders wonen.

Meer Holebi nieuws klik Home

20.09.07
Bron: gayblogs en holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 September, 2007 en 1474 keer gelezen.Reageer op dit bericht: