Rusland: Amerikaan waarschuwt voor gevaar dat homoseksualiteit heetRusland: Amerikanen gaan weldra vertellen over het gevaar dat homoseksualiteit heet. Ze zullen dit doen op het Sverdlovsky paleis van cultuur in Krasnoyarsk op 13 september.

Scott Lovely, president van de organisatie Protection of Family, een mensenrechten organisatie, kwam afgelopen maandag toe in Krasnoyarsk. De Amerikaanse mensenrechtenactivist is de auteur van het boekje: The Blue Flyflot, dat vertelt over het gevaar van homoseksuele dictatorschappen.

"Homoseksuelen hebben grote politieke machten verworven. Ze zetten jongeren aan hun ideeŽn over te nemen, ze zitten zelfs in onze scholen, in de media enz. Daarbij hoor je amper dat degene die zich daar tegen verzetten worden vervolgd en veroordeeld. Het is al gebeurd in mijn land, en het zal nu ook gebeuren in Rusland", zei Lovely in een interview.

In Krasnoyarsk zal Lovely een voordracht geven voor een studentenpubliek. "Om jongeren te informeren over de ware redenen van homoseksualiteit, en de resultaten van medische onderzoeken. De jeugd moet weten over deze bedreiging, want steeds meer landen worden het slachtoffer van de homoseksuele dictatorschappen. We moeten dit ten allen tijden stoppen".

Krasnoyarsk is een grote stad in Centraal-SiberiŽ, gelegen aan de Yenissej rivier en de Trans Siberische spoorlijn. Krasnoyarsk, het geen rode afgrond betekent, is verder een doorsnee Russisch industriestadje.

Eerder kon je bij ons lezen:
Rusland: Rechtbank verwerpt holebi zaak. (06.09.07)

12.09.07
Bron: uk/ru.news en holebi.info

Dit bericht is gepost op 12 September, 2007 en 1822 keer gelezen.Reageer op dit bericht: