NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

De hypocrisie van de islam tegenover homoseksualiteit.Omdat de islam holebiseksualiteit verbiedt, komen er onder moslims nauwelijks homo's en lesbiennes voor. Althans...dat beweert men, maar eigenlijk is het een kwestie van definitie.

De islam verbiedt homoseksualiteit, maar dat weerhoudt moslims (geestelijken inclusief) er niet van veelvuldig homoseksuele handelingen te plegen. Men benoemt het alleen niet als zodanig.

In Afghanistan werden stelselmatig Russische krijgsgevangenen verkracht. Nadat de halve troep mujahedin er overheen was gegaan, werden ze gewoonlijk afgeslacht. Alleen de knapste werden nog een tijdje in leven gehouden om de geile communisten haters verder van dienst te zijn. Niemand in Afghanistan noemde dit onislamitisch.

De islam kent strenge regels wanneer het gaat om seksueel gedrag. Seksualiteit is alleen toegestaan binnen het huwelijk, met uitzondering van het bezwangeren van concubines en het verkrachten van slavinnen. Homoseksualiteit is helemaal uit den boze.

De koran dreigt homoseksuelen met een regen van stenen. De sharia schrijft de doodstraf voor, maar moslimjuristen zijn het er niet over eens hoe deze het beste voltrokken kan worden. De "schuldigen" stenigen of hen van een hoog gebouw werpen. Sodomie wordt scherp veroordeeld, zowel met mannen als met vrouwen.

Wat de godsdienstige regels ook voorschrijven, het hoogste gebod voor moslims is onbetwistbaar het recht van de (volwassen) man om onbelemmerd aan zijn trekken te komen en zijn potentie te bewijzen, door een dominante (en vaak sadistische) houding tegenover zwakkeren.

De slachtoffers van mannelijk seksueel wangedrag (vrouwen, kinderen, dieren) doen er volstrekt niet toe. Sodomie wordt, ook binnen het huwelijk, nergens zoveel gepraktiseerd als onder moslims. Hetzelfde geldt voor bestialiteit, de voorschriften van de Iraanse ayatollahs over de wijze waarop men zich van de voor bevrediging benutte dieren moet ontdoen, zijn erg verhelderend omschreven.

Seksueel misbruik van jongens door oudere mannelijke familieleden is schering en inslag, evenals seksueel misbruik van leerlingen door geestelijken in koranscholen.

Volgens sommige psychologen is de gewelddadigheid van jonge moslimmannen het logische gevolg van de geperverteerde relaties tussen mannen en vrouwen en tussen mannen onderling.

Omdat de islam homoseksualiteit verbiedt, komen er onder moslims nauwelijks homo's voor. Althans, dat beweert men. Het is echter een kwestie van definitie. Als een puber een vriendje aftrekt, wordt hij niet als homo beschouwd. Als een drop-out zich voor geld door een oude nicht laat klaarzuigen, wordt hij evenmin als homo beschouwd. (onder homoseksuele jongensprostituees in Nederland vormen niet toevallig Marokkanen de grootste groep).

Moslims zijn van mening dat een man die andere mannen neukt geen homo is maar een dubbele man. De houding die er voor zorgt dat het verkrachten van krijsgevangenen een volstrekt acceptabele daad is geworden.

Voor islamieten is de enige "echte" homo de volwassen man die zich vrijwillige anaal laat penetreren, en die daarmee de passieve vrouwelijke rol op zich neemt. Zo iemand is voor hen per definitie impotent, wat hem des te verachtelijker maakt. Westerse homo's worden helemaal verdorven gevonden, want het zijn in de ogen van moslims mannen die openlijk met hun impotentie koketteren.

Wat het oordeel over homoseksualiteit betreft heeft zich een merkwaardige ommekeer voltrokken. In de 18e en 19e eeuw waren het de stijfburgerlijke Europese reizigers die geschokt reageerden op het publieke vertoon van homoseksuele erotiek in het Ottomaanse rijk en tot voor enkele decennia trokken westerse homo's en massaal naar de Maghreb om hun lusten ongestoord te kunnen botvieren, maar onder invloed van de fundamentalistische islam is men in de moslimwereld steeds afwijzender jegens homoseksueel gedrag geworden, terwijl westerse homo's steeds driester op de voorgrond treden.

Maar niet alleen in de sharia, maar ook in de wereldse wetten van zeven islamitische landen staat op homoseksualiteit de doodstraf. Toch heeft de doorsnee moslim homoseksueel weinig te vrezen, tenzij hij of zijn openlijk met zijn of haar voorliefde te koop gaat lopen.

Een holebi die zich niet provocerend gedraagt loopt in de meeste islamitische landen nauwelijks gevaar, en kost het weinig moeite de seksuele geaardheid te verbergen. Manen worden wel vaak het huwelijk ingedreven, maar ze hoeven zich aan hun vrouw niet in het minst gelegen te laten liggen en ze worden zelfs aangemoedigd de grootste mate van intimiteit te reserveren voor andere mannen. Zelfs een openlijk vertoon van genegenheid (zoals hand in hand lopen) doet de wenkbrauwen nauwelijks fronsen.

11.04.07
Bron: het vrije volk.com

Dit bericht is gepost op 11 April, 2007 en 10145 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

25 juli 2020 - Amsterdam Pride Online + Walk
03 augustus 2020 - Queer Arts Festival
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Studente Thomas More-Hogeschool Mechelen genomineerd voor Podcastprijs over haar comingout + podcast.

 

Brugge legde (2de) regenboogzebrapad aan op unieke plaats.

 

3 tot 9 augustus: Queer Arts Festival Antwerp, (eerste groot holebi+ trans+ festival tijdens coronacrisis).

 

James Cooke en vriend Dorian in interview over huwelijk en meer.

 

Bruno De Lille pleit voor eigen homo vlag die er volgens hem nog niet is. (toch bestaat ze al).

 


Buitenlands nieuws

Ondanks Covid 19 komen duizenden holebi's, interseks trans+ & sympathisanten op straat in Parijs + video.

 

Zuid-Afrika keurt wet goed die ambtenaren verbied homohuwelijken te weigeren.

 

Amsterdam Pride 9 dagen feest online (25/07 - 02/08), maar ook Pride Walk & demonstratie. + video.

 

Holebi's en transgenders boos op Facebook.

 

Nederland komt tegemoet aan mensen die zich geen man of vrouw voelen.

 

Opnieuw jonge homo aangevallen in het Nederlandse Enschede.

 

Montenegro gaat stap vooruit betreffende gelijke rechten holebi's.

 


Showbizz & Sport

Plus-size transgender model schrijft geschiedenis in Calvin Klein Pride campagne + video

 

Brits acteur uit de kast via Instagram.

 

Actrice, zangeres en voormalig kindsterretje Raven Symone en vriendin gehuwd.

 

Beste videogame van 2020 bevat lesbisch hoofdpersonage.