NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

De hypocrisie van de islam tegenover homoseksualiteit.Omdat de islam holebiseksualiteit verbiedt, komen er onder moslims nauwelijks homo's en lesbiennes voor. Althans...dat beweert men, maar eigenlijk is het een kwestie van definitie.

De islam verbiedt homoseksualiteit, maar dat weerhoudt moslims (geestelijken inclusief) er niet van veelvuldig homoseksuele handelingen te plegen. Men benoemt het alleen niet als zodanig.

In Afghanistan werden stelselmatig Russische krijgsgevangenen verkracht. Nadat de halve troep mujahedin er overheen was gegaan, werden ze gewoonlijk afgeslacht. Alleen de knapste werden nog een tijdje in leven gehouden om de geile communisten haters verder van dienst te zijn. Niemand in Afghanistan noemde dit onislamitisch.

De islam kent strenge regels wanneer het gaat om seksueel gedrag. Seksualiteit is alleen toegestaan binnen het huwelijk, met uitzondering van het bezwangeren van concubines en het verkrachten van slavinnen. Homoseksualiteit is helemaal uit den boze.

De koran dreigt homoseksuelen met een regen van stenen. De sharia schrijft de doodstraf voor, maar moslimjuristen zijn het er niet over eens hoe deze het beste voltrokken kan worden. De "schuldigen" stenigen of hen van een hoog gebouw werpen. Sodomie wordt scherp veroordeeld, zowel met mannen als met vrouwen.

Wat de godsdienstige regels ook voorschrijven, het hoogste gebod voor moslims is onbetwistbaar het recht van de (volwassen) man om onbelemmerd aan zijn trekken te komen en zijn potentie te bewijzen, door een dominante (en vaak sadistische) houding tegenover zwakkeren.

De slachtoffers van mannelijk seksueel wangedrag (vrouwen, kinderen, dieren) doen er volstrekt niet toe. Sodomie wordt, ook binnen het huwelijk, nergens zoveel gepraktiseerd als onder moslims. Hetzelfde geldt voor bestialiteit, de voorschriften van de Iraanse ayatollahs over de wijze waarop men zich van de voor bevrediging benutte dieren moet ontdoen, zijn erg verhelderend omschreven.

Seksueel misbruik van jongens door oudere mannelijke familieleden is schering en inslag, evenals seksueel misbruik van leerlingen door geestelijken in koranscholen.

Volgens sommige psychologen is de gewelddadigheid van jonge moslimmannen het logische gevolg van de geperverteerde relaties tussen mannen en vrouwen en tussen mannen onderling.

Omdat de islam homoseksualiteit verbiedt, komen er onder moslims nauwelijks homo's voor. Althans, dat beweert men. Het is echter een kwestie van definitie. Als een puber een vriendje aftrekt, wordt hij niet als homo beschouwd. Als een drop-out zich voor geld door een oude nicht laat klaarzuigen, wordt hij evenmin als homo beschouwd. (onder homoseksuele jongensprostituees in Nederland vormen niet toevallig Marokkanen de grootste groep).

Moslims zijn van mening dat een man die andere mannen neukt geen homo is maar een dubbele man. De houding die er voor zorgt dat het verkrachten van krijsgevangenen een volstrekt acceptabele daad is geworden.

Voor islamieten is de enige "echte" homo de volwassen man die zich vrijwillige anaal laat penetreren, en die daarmee de passieve vrouwelijke rol op zich neemt. Zo iemand is voor hen per definitie impotent, wat hem des te verachtelijker maakt. Westerse homo's worden helemaal verdorven gevonden, want het zijn in de ogen van moslims mannen die openlijk met hun impotentie koketteren.

Wat het oordeel over homoseksualiteit betreft heeft zich een merkwaardige ommekeer voltrokken. In de 18e en 19e eeuw waren het de stijfburgerlijke Europese reizigers die geschokt reageerden op het publieke vertoon van homoseksuele erotiek in het Ottomaanse rijk en tot voor enkele decennia trokken westerse homo's en massaal naar de Maghreb om hun lusten ongestoord te kunnen botvieren, maar onder invloed van de fundamentalistische islam is men in de moslimwereld steeds afwijzender jegens homoseksueel gedrag geworden, terwijl westerse homo's steeds driester op de voorgrond treden.

Maar niet alleen in de sharia, maar ook in de wereldse wetten van zeven islamitische landen staat op homoseksualiteit de doodstraf. Toch heeft de doorsnee moslim homoseksueel weinig te vrezen, tenzij hij of zijn openlijk met zijn of haar voorliefde te koop gaat lopen.

Een holebi die zich niet provocerend gedraagt loopt in de meeste islamitische landen nauwelijks gevaar, en kost het weinig moeite de seksuele geaardheid te verbergen. Manen worden wel vaak het huwelijk ingedreven, maar ze hoeven zich aan hun vrouw niet in het minst gelegen te laten liggen en ze worden zelfs aangemoedigd de grootste mate van intimiteit te reserveren voor andere mannen. Zelfs een openlijk vertoon van genegenheid (zoals hand in hand lopen) doet de wenkbrauwen nauwelijks fronsen.

11.04.07
Bron: het vrije volk.com

Dit bericht is gepost op 11 April, 2007 en 9999 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

30 april 2020 - CORONAVIRUS
21 mei 2020 - Trans Party
30 mei 2020 - 6 YRS H.I.M
31 mei 2020 - CafeDeLove Revival
06 juni 2020 - Dance With Pride
14 juni 2020 - RuPaul Werq The World
27 juni 2020 - Travestie Show
27 juni 2020 - Girls for Girls
11 juli 2020 - Unicorn Festival
08 augustus 2020 - H.I.M Pride

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Seizoensfinale Vlaamse jeugdserie #LikeMe in teken van homohuwelijk + 2 video's.

 

Mister Gay Belgium verkiezing verplaatst naar nieuwe datum vanwege coronavirus crisis.

 

Ook klein Antwerps stadje krijgt weldra een regenboog zebrapad + extra info + lijstje.

 

Coronavirus Belgie: Sensoa raad hetero's holebi's en transgenders alle vormen van seks af, en opgelet voor acute soa's.

 

Regenboogzebrapad al eerder aangelegd wegens minder drukte door coronavirus in West-Vlaamse stad.

 


Buitenlands nieuws

Europese Unie tikt Hongarije op de vingers inzake transgender rechten.

 

Nog steeds voelen holebi & transgender studenten zich vaak gediscrimineerd.

 

Homo's kunnen coronavirus patiƫnten redden maar mogen dat niet.

 

Uniek: Nederlands kinderziekenhuis opent transgender kind afdeling.

 

Amerikaans gouverneur komt met 2 zware anti transgender wetten.

 

Holebi & transgender senioren krijgen zeer nodige hulp in tijden van coronacrisis.

 


Showbizz & Sport

Sneer van NikkieTutorials naar Ellen DeGeneres nu internationaal nieuws + video.

 

Library of Congress neemt holebi & trans anthem, ook populair onder hetero's, op in verzameling + video.

 

Rapster komt uit de kast en stelt daarbij meteen haar vriendin voor.

 

Voormalig NBA speler die in 2014 geschiedenis schreef en vriend besmet met coronavirus.

 

Orange Is the New Black actrice heeft veel te danken aan transgender actrice.