Nederland: Eigenaar van homo-bar vermoord.Nederland: Afgelopen vrijdag werd het levenloze lichaam van de eigenaar van een homo-bar terug gevonden in zijn zaak. Het gaat om de eigenaar van homo-bar Schwoell, Teun de Corte. De politie heeft de zaak in onderzoek en gaat er van uit dat er een misdrijf is gepleegd.

Het levenloze lichaam van Teun, 52, werd opgemerkt door enkele voorbijgangers die de zaak in keken, na identificatie door de familie is het stoffelijk overschot overgedragen aan het Forensisch Instituut voor nader onderzoek.

Wilbert van Herwijnen, oud-wethouder, is vermoedelijk de laatste die De Corte sprak voor het om het leven werd gebracht. Hij herinnert zich nog dat hij om half vier s'nachts een laatste glas heeft gedronken in de homo-bar, en dat in die tussentijd een laatste bezoeker de gokkast liet voor wat die was en wegging.

Van Herwijnen zegt dat hij vrijdagmorgen een telefoontje kreeg met de mededeling dat Teun zou zijn vermoord. Over motieven is niets bekend.

De recherche heeft een team van 25 man op de zaak gezet en is begonnen met het ondervragen van getuigen. Wie meer weet kan contact opnemen met het korps van Midden-Brabant in Tilburg.

Meer nieuws klik Home

18.02.07
Bron: Gaykrant.nl

Dit bericht is gepost op 17 February, 2007 en 1912 keer gelezen.Reageer op dit bericht: