Lesbische mama's en trans kind en homo papa's en dochter in Pantene video's.Het Haarverzorgingsmerk Pantene heeft recent twee pro holebi & transgender reclame video's de wereld ingestuurd. Beide bevatten échte gezinnen die mee werkten aan het diversiteits verhaal van Pantene. De eerste video draait rond een transgender meisje en haar lesbische mama's. De tweede video draait rond een homo koppel en hun dochtertje.

De eerste video vertelt het verhaal van de lesbische ouders Ellie en Ashely en hun transgender dochtertje Sawyer. De reclame boodschap begint met te zeggen: 'Haar is een groot deel van onze identiteit, en voor lgbtq+ jongeren als Sawyer, die ervoor kiezen zichzelf en hun eigen stijl en creativiteit te uiten door middel van hun kapsel, kan het hen helpen zich gezien te voelen.'

De twee minuten durende commercial begint met Sawyer's moeder, Ashley, die haar dochtertje beschrijft als een ‘oude ziel’, ‘pittig’ en ‘creatief’. Ze legt uit dat toen Sawyer voor het eerst de kleding droeg die ze wilde dragen, en het haar had dat ze wilde hebben, ze voor het eerst was dat ze haar kind écht gelukkig zag zijn. Pantene plaatse kort na de lancering van de video nog de boodschap dat er voor transfobie hoort niet thuis in onze wereld. Wat mama en Sawyer verder nog in de video vertellen kunnen jullie zelf hier onder in de video ontdekken:

De eerste video is de video rond Sawyer. De tweede video toont eerst (opnieuw) de video rond Sawyer maar daarna volgt een video rond twee homo papa's en hun dochtertje, eveneens een real life gezinnetje.(Video twee, vanaf 4:24 tweede video mét homo koppel en dochtertje)


Lees ook
Amper verschil tussen transgender en niet transgender kinderen (2020)
Plus size trans model in Calvin Klein reclame (2020)
Reclamevideo vader & homo zoon gaat viraal (2021)
Starbucks bracht vijf reclame video's met transgenders uit. (2020)
Durex toont homo koppel in reclame in homofobisch Polen (2020)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart 2021

Dit bericht is gepost op 22 March, 2021 en 735 keer gelezen.