Ryan Murphy brengt trailer van Homo film en cast foto van lesbische film.Amerikaans schrijver, producer en regisseur Ryan Murphy, 54, (foto) is een erg bezige bij. Hij lanceerde zopas nieuws over twee van zijn nieuwste film producties. Bij de eerste lanceerde hij een foto van de hele cast van de lesbische musical 'The Prom'. Bij de tweede productie deelde hij samen met Jim Parsons de trailer van het homo broadway stuk 'The Boys In The Band'. Beide worden (eerst) vertoond op Netflix, en al eerder besproken in het holebi info nieuws, link onderaan.

The Prom

Murphy deelde zopas een foto (zie hier boven) van de gehele cast, en zei dat de onthulling sneller komt dan verwacht. In zijn Instagram-bericht schreef Murphy: "Maak kennis met de ongelooflijke cast vol iconen van 'The Prom' van Netflix. Een groep echte troopers die zich vastgrepen en klaar waren met fotograferen tijdens COVID, zodat we iedereen een inspirerend en ambitieus verhaal konden geven dat we nu allemaal nodig hebben. " Hij plaagde een verrassend snelle ommekeer voor het project en voegde eraan toe: "Kerstmis staat voor de deur ..." Enkele van de grote namen uit de productie zijn: Meryl Streep, Nicole Kidman, Andrew Rannells, Kerry Washington, James Cordon, Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose en Tracy Ullman. De musical draait om een groep schijnheilige acteurs, die besluiten een lesbische middelbare scholier te hulp te schieten die geen toestemming heeft om een vrouwelijke date mee te nemen naar het bal, maar uiteindelijk meer problemen veroorzaken dan ze oplossen. Er is nog geen datum bekend wanneer de film op Netflix zal verschijnen.

The Boys In The Band

De met grote namen bezaaide productie is gebaseerd op de heropleving van een baanbrekend toneelstuk uit 1968, met een groep homomannen op een verjaardagsfeestje in New York City. The Boys in the Band is gebaseerd op dezelfde homoseksuele, all-star cast die de Tony-winnende Broadway-revival van 2018 leidde, inclusief met Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, Andrew Rannells en Charlie Carver. Afgezien van de verhuizing van theater naar locatie, geeft de trailer die woensdag werd gelanceerd, de indruk dat een groot deel van het stuk zal worden bewaard in de versie van Netflix, het nieuwste project dat voortkomt uit de vruchtbare samenwerking van de streaminggigant met productieve tv-maker Ryan Murphy. In een synopsis van Netflix staat: "Meer dan vijftig jaar nadat het toneelstuk van Mart Crowley een onverwachte hit werd door het leven van homomannen met eerlijkheid en humor centraal te stellen, keert The Boys in the Band terug naar het scherm in een nieuwe bewerking die de veelgeprezen regisseur Joe herenigt. The Boys In The Band zal op 30 september te zien zijn op Netflix. Bekijk hier onder de trailer van de film:
(Meer info over beide stukken kan je ook terug vinden in een eerder holebi info nieuws bericht uit 2019, link onder de video).


LEES OOK
LESBISCHE MUSICAL EN HOMO TONEELSTUK/FILM GENOMINEERD EN BEIDE WELDRA BEWERKT DOOR RYAN MURPHY - - Mei 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - September 2020.

Dit bericht is gepost op 03 September, 2020 en 3309 keer gelezen.