Lesbisch koppel in Amerikaanse horrorsuperheldenfilm, (nu in Belgische bioscoopzalen) + trailer.Amerikaans filmmaker Josh Boone noemt de lesbische relatie in de nieuwe film 'The New Mutants', het meest (niet seksueel) opwindende aspect uit de film binnen het X-Men universum. De X-Men spin-off bevat een lesbische relatie tussen superhelden personages Rahne Sinclair (actrice Maisie Williams) en Danielle Moonstar (actrice Blu Hunt).

The New Mutants werd gefilmd in 2017, maar de release werd stopgezet door de overname van Fox door Disney. Het lesbische koppel wordt gespeeld door Actrice Maisie Williams, die we nog kennen uit de serie 'Game of Thrones', en actrice Blu Hunt bekend uit de CW's fantasy-dramaserie 'The Originals'. De film is sinds woensdag (26/8) te zien in de Belgische bioscoop zalen.

The New Mutants is een Amerikaanse horrorsuperheldenfilm uit 2020 gebaseerd op de gelijknamige comic van Marvel Comics. De film is geregisseerd en geschreven door Josh Boone. Het verhaal: Vijf jonge mutanten ontdekken dat zij over verschillende superkrachten bezitten. Zij worden enkel opgesloten in een geheime inrichting en moeten samen hun krachten bundelen om te kunnen ontsnappen.

Bioscoopbezoekers kunnen veel visuele effecten en actiescènes verwachten, maar Josh Boone is het meest opgewonden om het liefdesverhaal van hetzelfde geslacht op het scherm te zien. "Mensen vragen me wat je graag ziet, en ja, [er zijn] alle coole visuele effecten en de grote gevechten aan het einde en zo. Maar alleen al die twee meisjes onder de koepel zien opkijken is echt gaaf om te zien in een film. ("Ik liet ze samen op de grond liggen, net alsof ze naar de sterren keken alsof ze in de film zijn ... Dus we speelden die scène echt zoals we deden toen we hem opnamen," zei hij. Williams heeft eerder al verteld over de krachtige romantiek op het scherm en zei dat ze "opgewonden" was om een queer superheld te spelen). Dus ik ben gewoon opgewonden om het net zo te zien als de actie." De regisseur dacht ook na over de beslissing om Williams en Hunt als geliefden te casten in de aankomende film.

Tijdens een panel van Comic Con @ Home zei Williams dat het essentieel is dat queer liefdesverhalen op het scherm mogen worden afgespeeld. "Het was echt geweldig om een relatie er zo uit te zien zien", zei ze. "In de typisch vrij mannelijke wereld van superhelden was het gewoon heerlijk om deze twee kwetsbare vrouwen te zien die elkaar gewoon beschermden en licht in elkaar naar voren brachten, maar ik ben blij dat de fans er zo enthousiast over zijn, want ik denk dat het heel belangrijk om ook dit soort relaties te zien." Ze vervolgde: “Ik denk dat de kern ervan gewoon is, dat dit een heel mooie liefdesverhaal is." Bekijk hier onder de trailer van de film:


LEES OOK
VOOR HET EERST TWEE SUPER HELDEN GEHUWD IN MARVEL STRIP - 2020
KATE WINSLET EN SAOIRSE RONAN SPELEN LESBISCH KOPPEL IN WAARGEBEURDE FILM - 2020
DOVE TRANSGENDER MAN KRIJGT ROL IN DC SUPERHELDEN SERIE TITANS - 2019
EERSTE GLIMP VAN TRANSGENDER SUPERHELDIN UIT TV SERIE SUPERGIRL - 2019
NIEUWE SUPERHELDEN FILM HEEFT HOMO PERSONAGE - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2020.

Dit bericht is gepost op 29 August, 2020 en 3597 keer gelezen.