Je leest:

Christophe uit Blind Getrouwd heeft een nieuwe vriend.Het was voor velen een teleurstelling dat Nick en Christophe uit Blind Getrouwd geen koppel bleven. Maar, Christophe leerde ondertussen onverwacht een nieuwe liefde kennen.

Carl is de nieuwe vlam van Christophe, waarmee hij ondertussen al zes maanden samen is (de Blind Getrouwd afleveringen werden weken eerder opgenomen en pas veel later uitgezonden). Hoe hij omging met het feit dat half Vlaanderen voor Christophe en Nick supporterde lezen we in een interview in de krant het Laatste Nieuws.

“Liefde laat zich niet ketenen.” Met die woorden verontschuldigde Christophe zich eerder bijna voor het nieuwe liefdesgeluk dat hij had gevonden bij z’n toen nog anonieme vriend. Schoorvoetend, want het verhaal van hem en Nick lag nog vers in het geheugen bij de ‘Blind Getrouwd’-kijkers. Maar die ongerustheid bleek ongegrond. Mede dankzij de mooie reactie van Nick, die z’n compagnon de route van alle geluk toewenste.

Vandaag kan Christophe het luid en trots en dolverliefd zeggen: “Dit is Carl, de man die mijn gebroken hart wist te lijmen. We leerden elkaar vrij snel na het einde van de ‘Blind Getrouwd’opnamen kennen, nu zo’n zes maanden geleden." Carl vertelt dat hij en Christophe elkaar op een feestje leerden kennen via een gemeenschappelijke vriendin. Geen van beide was op zoek naar de liefde, maar onverwacht klikte het enorm.

Christophe: Het was zeker niet de bedoeling om de liefde te gaan zoeken op dat feestje. Maar de wederzijdse aantrekkingskracht was duidelijk vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen. Ik was daar zelf heel verrast door. Na bijzonder intensieve maanden heb je eigenlijk weinig mentale ruimte voor zulke gevoelens, maar het had weinig zin om mij ertegen te verzetten. Een paar dagen later spraken we al af om iets te gaan eten.

En dan mag je beginnen met te vertellen dat je zopas aan ‘Blind Getrouwd’ hebt deelgenomen.
Carl: ‘Waar ben je het laatst op reis geweest?’ vroeg ik hem.
Christophe: Ik kon niet anders dan antwoorden dat dat mijn huwelijksreis was geweest.
Carl: Tja, en met dat scenario had ik niet meteen rekening gehouden. (lacht)

Christophe: We hebben dan toch beslist om samen naar die uitzendingen te kijken. Dat was belangrijk, om het verhaal daarrond te kunnen doen en de emoties wat op te vangen. Aan beide zijden overigens, want voor mij was het een herbeleven van een intens parcours. Voor Carl was het: toekijken hoe je nieuwe liefde gevoelens heeft voor een ander. In zijn plaats zou ik het daar veel moeilijker mee hebben gehad, maar Carl keek vooral vooruit. Elke aflevering die gepasseerd was, was opnieuw een stap dichter bij het einde.

Ondertussen supporterde zowat heel Vlaanderen voor Nick en Christophe.
Carl: Aangenaam is dat niet. Objectief zou ik misschien hetzelfde gedaan hebben, maar nu ging het wel over mijn lief. Ik heb geprobeerd om de online berichten vooral niet te veel te lezen. Alle begrip voor iedereen die het volgde op tv overigens, maar ik had soms wel zin om het van de daken te schreeuwen.

Ondertussen slopen de coronamaatregelen ons land binnen. Toch vormde dat geen probleem voor het kersverse koppel. Het was volgens Carl nooit een punt van discussie om samen ene bubbel te vormen. Het ging snel, en plots woonde ze al samen. Maar dat voelde volgens de mannen nooit vreemd aan. Ondertussen wonen ze tien weken samen. De quarantaine zorgde er bovendien voor dat ze elkaar nog beter leerden kennen. Het koppel kijkt nu uit naar samen op vakantie gaan, beiden hebben een hart voor reizen. Christophe heeft al zin om samen uit eten te gaan, of samen met vrienden op café. "Maar, ik heb niets te klagen. Ik zit met een echte chef-kok in huis, die van iedere maaltijd een feestmaal maakt. Met zo iemand samenwonen is helemaal niet moeilijk. Of we dat samenwonen voortzetten na corona, dat zien we nog wel. Maar het zou een beetje raar aanvoelen, als we elkaar nu plots maar één of twee dagen in de week meer zouden zien."
LEES OOK
DOEK VALT OVER BLIND GETROUWD - HOE HET AFLIEP TUSSEN CHRISTOPHE EN NICK

Bron: holebi info & hln.be - Juni 2020.

Dit bericht is gepost op 03 June, 2020 en 3984 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

01 oktober 2020 - L-Week (30/09 - 04/10)
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium
03 november 2020 - Holebi+ Filmfest (tot 27/11)

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Ook in deze West-Vlaamse gemeente komt er een regenboogzebrapad.

 

De finale van Mr Gay Belgium 2020 komt dichterbij.

 

Vriend van Luikse advocaat vermoord mogelijk gaat het om homofobie (indien ja, dan vierde homofobe moord in Belgie).

 

Tweede regenboogzitbank staat in West-Vlaanderen.

 

Lesbisch koppel uren lang nageroepen in Gent, van aan de Graslei tot aan hun huis.

 

Zesde West-Vlaamse plaats komt met twee regenboogzebrapaden + lijstje.

 

Mogelijk sluit Ruislede zich aan bij bijna 10 Vlaamse gemeenten & steden tegen anti holebi & trans houding in Polen.

 


Buitenlands nieuws

Onderzoekers vinden oorzaak van meer migraine onder holebi's.

 

Vijftigtal landen, waaronder België, vraagt Polen om holebi & transgender+ rechten te respecteren

 

Transgenders & gender diverse personen (ook holebi's) hebben vaker autisme.

 

Noorwegen geeft opvang van holebi en transgender vluchtelingen hoogste prioriteit.

 

Amsterdamse rechter zegt: 'uitschelden van homo koppel is geen groepsbelediging voor homo's'.

 

Uniek, voor het eerst wet aangenomen zonder tegen stemmen die ook holebi's & trans+ personen vermeld in de VS.

 


Showbizz & Sport

Nederlands presentator en ex zanger overvallen en mishandeld in eigen woning.

 

Facebook verwijderde onschuldige foto van lesbisch zangeressen duo.

 

Te graag willen dat een voetballer uit de kast komt zorgt net dat hij er in blijft.

 

Controverse rond The Ellen Show heeft tot nu toe geen invloed op goede kijkcijfers + video.