Finse zangeres en vriendin in intieme ceremonie gehuwd door coronacrisis.Saara Aalto de Finse zangeres, songwriter en voice-over (foto rechts) is zopas in een intieme ceremonie gehuwd met haar vriendin Meri Sopanen waarmee ze drie en half jaar samen is.

Aalto wilde eigenlijk in de zomer trouwen maar dat kon vanwege het coronavirus niet door gaan. Omdat ze niet langer wilde wachten besloten ze nu al te trouwen in een kleinschalige ceremonie. Een groot feest is ook in Finland vanwege Covid-19 niet mogelijk. De kleine huwelijksceremonie ging door in Helsinki.

"Nu we allemaal zo veel angst en onzekerheid voelen, wilden Meri en ik toch al de liefde vieren en iets positiefs de wereld in brengen. Toen we de bruiloft moesten uitstellen, waren we diepbedroefd, maar toen realiseerden we ons dat we nog steeds een privé registratie konden houden en onze liefde samen konden vieren. Het was het perfecte moment," aldus Aalto in een persbericht op sociale media. Het koppel is van plan op een latere datum nog een feest te geven voor de hele familie en vrienden.

Omdat Saara op 2 mei jarig was, ze werd toen 33, vierde ze haar verjaardag en huwelijk met een livestream concert voor haar fans. Daarbij kondigde ze ook haar 'No Fear School' project aan. Waarbij fans een vijf dagen muziek cursus kunnen volgen, gegeven door Aalto zelf, waarbij ze alles leren over een muzikale carrière, zang enz..

Aalto deed in 2012 mee aan het eerste seizoen van The Voice of Finland waarin ze tweede werd. Ze nam ook twee keer deel aan de Finse nationale finale voor het songfestival waarbij ze beide keren tweede werd. De nummers waarmee ze mee deed 'Blessed With Love'' en ''No fear', horen bij haar grootste hits. Verder eindigde ze in het dertiende seizoen van The X Factor UK in de finale, sindsdien toonden artiesten als Adam Lambert en de groep Clean Bandit interesse in een samenwerking. In 2019 deed ze mee aan de Engelse versie van Dancing on Ice waar ze derde werd. Haar meest besproken schaats optreden was toen ze schaatsen en live zingen combineerde met een eigen versie op 'Let It Go' van Frozen.

LEES OOK
MASTER CHEF WINNAAR VROEG ZIJN VRIEND LIVE OP TV TEN HUWELIJK
AMERIKAANS ACTEUR VERLOOFDE ZICH VOOR TWEEDE KEER MET VRIEND

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Mei 2020.

Dit bericht is gepost op 03 May, 2020 en 4564 keer gelezen.