Regenbooghuis Limburg gaat op zoek naar digitale regenboogvlaggen, doe mee...



Op 17 mei gaat de jaarlijkse Internationale dag tegen Holebi- en Transfobie (IDAHOT) door. De huidige maatregelen tegen de verspreiding van corona zorgen ervoor dat veel verenigingen dit niet zo groots en uitbundig onder de aandacht kunnen brengen als ze dat graag zouden wensen. Het Regenbooghuis van Limburg roept daarom iedereen op om digitale regenboogvlaggen naar hen toe te sturen.

Het Limburgse regenbooghuis lanceert de oproep in hun laatste nieuwsbrief en op hun Facebookpagina. De digitale regenboogvlaggen kun je maken met dingen die je in en rond ‘jouw kot’ vindt. Hiervoor kan alles dienen, zowel buiten als "in jouw kot"; denk hierbij aan boeken, handdoeken, sokken, bloemen, fruitsnoepjes...noem maar op.
Tip: de kleuren van de regenboogvlag zijn: rood - oranje - geel - groen - blauw - paars.

Wij zullen jullie creaties in de periode rond 17 mei aan de ramen van het regenbooghuis tentoonstellen, via Facebook en Instagram delen én uiteindelijk via sociale media de mooiste regenboogvlag door jullie laten kiezen. De winnaar kan, zodra we weer open mogen zijn, de prijs - een regenboogparaplu - bij ons op komen halen. Veel plezier en succes!
Stuur jouw creatie(s) via mail naar: info@regenbooghuislimburg.be
Website Regenbooghuis Limburg => Klik hier

Daarnaast vraagt het Limburgse regenbooghuis aan alle Limburgse steden en gemeenten om in de periode rond 17 mei een regenboogvlag binnen hun grondgebied te laten wapperen. Verschillende steden en gemeentebesturen hebben reeds laten weten dat ook dit jaar te zullen doen. (Dit gebeurd ook in alle andere Belgische provincies).

Extra: Op 23 april organiseert het Regenbooghuis Limburg haar derde editie van Online babbelen. Tussen 14 en 15 uur kan je deelnemen aan een online gesprek. Iedereen is welkom om deel te nemen, of te komen luisteren en meekijken! Dit keer zal Manon de virtuele drankjes weer ondersteunen met een gezellig praatje en zal Casper iets komen vertellen over het boek Birthday van Meredith Russo.

Bron: Regenbooghuis Limburg & holebi info

Dit bericht is gepost op 18 April, 2020 en 3331 keer gelezen.