NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Volgens sommigen is Ellen DeGeneres niet zo aardig als ze doet uitschijnen.Via sociale media, en opgepikt door 'alle' binnen- en buitenlandse media, gaan verhalen dat Ellen DeGeneres, 62, die bekend staat als één van de aardigste en meest genereuze tv-persoonlijkheden, toch niet zo aardig is, sterker nog, men beschuldigd haar van 'vals en gemeen' te zijn. Maar is dit alles de waarheid? Zijn de vele reacties waarheid? Of zijn het verhalen van jaloerse of fantaste mensen? Niemand die het voorlopig écht weet, het enige wat je kan doen is zelf oordelen na het lezen van het volgende nieuws bericht.

Een ludieke actie om geld in te zamelen voor voedselbanken in Los Angeles draaide uit in een storm van negatieve berichten over DeGeneres. Volgens de media spuwen tal van voormalige collega's, werknemers en zelfs fans hun gal over het 'valse en gemene' karakter van de talkshowhost.

Is Ellen dan in werkelijkheid niet zo tof, lief, aardig, geweldig zoals velen haar beschouwen? Alles begon door de Amerikaanse producer schrijver en komiek Kevin T Porter. Door een tweet waarin hij schreef: 'we hebben om dit moment allemaal een beetje vriendelijkheid nodig. Weet je wel, datgene waar Ellen DeGeneres het altijd over heeft. Maar ze is ook berucht als een van de meest gemene mensen die leven. Reageer hierop met de meest krankzinnige verhalen die je hebt gehoord over haar, en ik zal voor elke reactie 2 dollar aan de voedselbank schenken."

Kort na zijn tweet stroomde de reacties binnen, waaronder verhalen van werknemers die haar 'belachelijke regels' op de set aan de kaak stellen. Er werd niet alleen beweerd dat DeGeneres haar personeelsleden naar huis stuurde als ze vond dat ze ‘stonken’ of geen kauwgum in hun mond namen voordat ze met haar praatten, ook werd gesteld dat Ellen werknemers op straat zette als ze vond dat hun nagellak niet nauwkeurig gedaan was.

Een ander schreef: “Ik was haar persoonlijke assistent. Haar lijstje met eisen was 50 items lang. Één daarvan was een specifieke soort bloemkool die zelden wordt verkocht, dus ik moest naar 15 verschillende supermarkten rijden om die te vinden. Terwijl ze die bloemkool later nooit heeft aangeraakt."

Iemand anders schreef dan weer: "Ik was haar manager gedurende een jaar. Het eerste wat ik leerde is dat, als ik een andere klant aan de lijn had, ik moest zeggen dat mijn kinderen een noodgeval hadden, waardoor ik kon inhaken en haar aan de lijn kon krijgen. Ellen wilde nooit teruggebeld worden, anders was je ontslagen."

Een pas aangeworven medewerker kreeg dan weer te horen dat “Ellen elke dag iemand anders kiest om te haten.” “Het is niet jouw schuld, onder ga het gewoon een dag en morgen zal ze gemeen zijn tegen iemand anders.” En nog een ander liet weten: “Karen Kilgariff stond aan het hoofd van het schrijversteam gedurende 5 jaar, tot de staking van de schrijvers. Toen Karen niet wilde inbinden werd ze ontslagen en Ellen sprak nooit meer met haar.” En “Mijn vriendin schreef twee jaar voor de Ellen Show en vertelde me dat Ellen haar niet één keer heeft begroet. Sterker nog, het personeel kreeg te horen dat ze zelfs niet met haar mochten praten.”

Of dit allemaal de waarheid is of gewoon leugens zijn verspreid door jaloerse mensen of fantasten, daar heeft iedereen voorlopig het raden naar. Voorlopig, want tot nu toe is er nog geen reactie gekomen van mensen die het voor Ellen opnemen of van Ellen zelf, wiens Show voorlopig vanwege de coronavirus gekte stil ligt. Omdat holebi info géén partij wil trekken plaatst ze ook dit nieuws, en indien er een vervolg komt, zal je dat zeker ook hier lezen.
LEES OOK
ELLEN DEGENERES WON AWARD EN GRAPTE OVER MAN EN KINDEREN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart 2020.

Dit bericht is gepost op 24 March, 2020 en 3688 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

30 april 2020 - CORONAVIRUS
21 mei 2020 - Trans Party
30 mei 2020 - 6 YRS H.I.M
31 mei 2020 - CafeDeLove Revival
06 juni 2020 - Dance With Pride
14 juni 2020 - RuPaul Werq The World
27 juni 2020 - Travestie Show
27 juni 2020 - Girls for Girls
11 juli 2020 - Unicorn Festival
08 augustus 2020 - H.I.M Pride

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Blind Getrouwd Belgie, motor tussen Nick & Christophe slaat (nog) niet aan.

 

Seizoensfinale Vlaamse jeugdserie #LikeMe in teken van homohuwelijk + 2 video's.

 

Mister Gay Belgium verkiezing verplaatst naar nieuwe datum vanwege coronavirus crisis.

 

Ook klein Antwerps stadje krijgt weldra een regenboog zebrapad + extra info + lijstje.

 

Coronavirus Belgie: Sensoa raad hetero's holebi's en transgenders alle vormen van seks af, en opgelet voor acute soa's.

 


Buitenlands nieuws

Schrijfster op 74-jarige leeftijd uit de kast + lijstje oudere coming outs.

 

Europese Unie tikt Hongarije op de vingers inzake transgender rechten.

 

Nog steeds voelen holebi & transgender studenten zich vaak gediscrimineerd.

 

Homo's kunnen coronavirus patiënten redden maar mogen dat niet.

 

Uniek: Nederlands kinderziekenhuis opent transgender kind afdeling.

 

Amerikaans gouverneur komt met 2 zware anti transgender wetten.

 


Showbizz & Sport

Ryan Murphy schonk medische benodigdheden uit Pose serie in strijd tegen coronavirus.

 

Will & Grace acteur speelt voor het eerst een vrouw in nieuwe film + trailer.

 

Elton John zamelde via zijn Aids Fonds geld in voor strijd tegen coronavirus voor hiv-patiënten.

 

'Tiger King' Joe Exotic trouwde 5 keer met een hetero man, 'hij drogeerde ze zodat ze bij hem bleven'.

 

Sneer van NikkieTutorials naar Ellen DeGeneres nu internationaal nieuws + video.