Masterchef Italie winnaar vroeg live op Tv zijn vriend ten huwelijk.Op het einde van een aflevering van Masterchef Italië waarbij de winnaar van het negende seizoen werd uitgeroepen, vroeg die winnaar onverwacht live op Tv zijn vriend ten huwelijk.

Chef Antonio Lorenzon won de wedstrijd, en net voor de aftiteling van het live Tv programma sprak Lorenzon de menigte toe en zei: 'jongens, wat is een betere gelegenheid om u te danken. Om dicht bij me te zijn, voor vriendschap, maar dit is een heel speciale dag voor mij, omdat het een glorie is die ik heb ontvangen. Nu wil ik een persoon danken die veel voor mij betekend."

Lorenzon riep zijn vriend bij zich en ging plots op één knie zitten. Toen de menigte door had wat er ging gebeuren begonnen ze spontaan de juichen. Lorenzon vroeg live op de Italiaanse televisie zijn vriend ten huwelijk, en diens antwoord was overtuigend 'Ja'.

Na afloop prezen de makers van het televisie programma de actie van Lorenzon. "Hoe geweldig dat wij dit live mochten mee maken, echt geweldig, proficiat aan het koppel." Via sociale media kreeg het koppel duizenden geluk wensen. Het is niet bekend waar het koppel in de toekomst zal gaan trouwen want...

Italië heeft nog steeds geen homohuwelijk. Tot 2015 werden buitenlandse homohuwelijken erkend in het land. Sinds 2016 kunnen homo en lesbische koppels een legaal partnerschap aangaan. Mogelijk zal het koppel hiervoor kiezen en daarbij een ceremonieel huwelijksfeest houden. Ook adoptie van kinderen door homo en lesbische koppels is nog steeds niet toegestaan in Italië.
LEES OOK
ACTEUR VERLOOFDE ZICH VOOR DE TWEEDE KEER MET EIGEN VRIEND - 2020
PRESIDENT POETIN: ZO LANG IK AAN DE MACHT BEN KOMT ER GEEN HOMOHUWELIJK - 2020


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart 2020.

Dit bericht is gepost op 16 March, 2020 en 3626 keer gelezen.