Amerikaans acteur verloofde zich voor tweede keer met vriend.Amerikaans acteur Anthony Rapp, 48, bekend van zijn rol in Star Trek is zopas voor de tweede keer verloofd. Rapp en zijn vriend Ken Ithiphol verloofden zich in november van vorig jaar in Canada.

In november van vorig jaar vroeg Rapp zijn vriend ten huwelijk die meteen 'Ja' zei. Maar, deze week kwam het nieuws dat het koppel zich voor een tweede keer verloofd heeft. Want blijkbaar vond Ithiphol dat het nu zijn beurt was om de man van zijn dromen ten huwelijk te vragen en zo geschiedde. Voor zo ver bekend is het voor het eerst dat een beroemd koppel zich twee maal verlooft.

Rapp deelde het nieuws van zijn tweede verloving op Twitter met een foto waarbij hij schreef: 'Ja, we zijn al verloofd, maar toen vroeg ik Ken ten huwelijk, en nu vroeg hij mij onverwacht ten huwelijk aan de Boynton Canyon in Sedona, ik was verrast en zei natuurlijk 'Ja'. Ik ben zo gelukkig.

In 2017 kwam Rapp in het nieuws nadat hij Amerikaans acteur Kevin Spacey beschuldigde van seksueel ongepast gedrag. Volgens Rapp gebeurde de feiten ergens rond 1986, hij was toen 14 a 15 jaar oud. Rapp werd door Spacey, die toen zelf 26 was, uitgenodigd voor een feestje. Toen hij daar de enige minderjarige leek ging hij uit verveling televisie kijken in de slaapkamer van de acteur. Volgens Rapp zou toen de gasten vertrokken waren zocht Spacey seksuele toenadering en ging hij boven op hem liggen, waarna Rapp geschrokken de acteur van hem afduwde en het appartement verliet. Later verklaarde Spacey dat hij zich de feiten niet meer kon herinneren. Spacey kwam trouwens op het moment dat hij voor het eerst beschuldigd werd van seksueel ongewenst gedrag uit de homo kast, in totaal werd hij door ruim 20 mannen beschuldigd van ongepast seksueel gedrag.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart 2020.

Dit bericht is gepost op 08 March, 2020 en 3157 keer gelezen.