Lesbische actrice scenarioschrijfster spreekt stem in van lesbisch personage in Disney animatiefilm + trailer.

__________________________________________________________________________________Disney en Pixar pakken uit met hun nieuwe animatiefilm Onward. Hoewel tal van kranten en andere zowel binnen- als buitenlandse media beweren dat het hierbij gaat om een allereerste holebi personage in een Disney productie gingen er al enkelen de nieuwe animatiefilm voor. Maar, wanneer we de puntjes op de i zetten, en een onderscheid maken tussen animatieseries en animatiefilms, dan is Onward inderdaad eerst met een holebi personage. (Meer info onder aan in dit nieuws bericht).

De animatiefilm Onward gaat over een lesbische cycloop die als politieagente werkt. De stem werd ingesproken door scenarioschrijver, producent en actrice Lena Waite die zelf openlijk lesbisch is en gehuwd is met een vrouw. Verder gaat Onward over een wereld waarin magische wezens zoals tovenaars en eenhoorns hun magie kwijt zijn. De stemmen van de hoofdpersonages worden in gesproken door acteurs Tom Holland en Chris Pratt.

Disney en holebi personages
In 2017 schreef Disney twee keer geschiedenis. Zo was er eerst een homokus in een Disney animatie serie en daarna spraken beroemde lesbiennes de stemmen in van een lesbisch animatie koppeltje in een Disney Junior Tv animatie serie. En vorig jaar (2019) schreef een Disney Tv-serie personage geschiedenis met de woorden: 'ik ben homo'. Meer over dit alles in links onder de video trailer.


LEES OOK
DISNEY CHANNEL PERSONAGE SCHREEF GESCHIEDENIS + VIDEO - - 2019
BEROEMDE LESBIENNES SPELEN LESBISCH KOPPEL IN ANIMATIE SERIE OP DISNEY JUNIOR - - 2017
VOOR HET EERST HOMO KUS IN DISNEY ANIMATIE SERIE + VIDEO - - 2017

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 23 February, 2020 en 5081 keer gelezen.