NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Driekwart van holebi & transgender nieuws wereldwijd gemarkeerd als onveilig.Een cybersecuritybedrijf zegt dat wereldwijd bijna driekwart van alle holebi en transgender nieuws wordt gemarkeerd door online advertentieservices als onveilig. Daarbij wordt ook nieuws van websites die exclusief en uitsluitend holebi & transgender nieuws brengen als onveilig gemarkeerd.

Cybersecuritybedrijf CHEQ zegt dat 73% van de artikels afkomstig van holebi & transgender nieuwssites op de zwarte lijst worden gezet voor adverteerders. Oprichter en CEO van CHEQ, Guy Tytunovich, zegt dat het gebruik van te vereenvoudigde markeringsprocedures het probleem veroorzaakt, en niet de feitelijke terughoudendheid van adverteerders om hun eigen merken te associëren met holebi & transgender inhoud. "Het gebruik van botte trefwoordblokkering en media blacklists is verouderd en in diskrediet. In het beste geval is deze praktijk dodelijk voor campagnes en schaadt het de inkomsten van alle online uitgevers," aldus Tytunovich.

De bevindingen komen er nadat acht holebi & transgender YouTube gebruikers Google en YouTube aanklagen wegens 'discriminerende en onwettige op inhoud gebaseerde regelgeving, terughoudendheid, inkomsten genereren, valse advertenties en concurrentiebeperkende distributie van holebi en transgender spraak- en video-inhoud."

Evenals andere verkooppunten die zijn gericht op het afsluiten van holebi en transgender inhoud, waaronder ook nieuws van specifieke holebi & transgender sites, zeggen oprichters Tris Reid-Smith en Scott Nunn in een bericht aan de lezers dat advertentie-inkomsten de beslissing hebben gedreven. De Britse site werd beïnvloed door externe krachten zoals Brexit, maar zei dat de terughoudendheid van bedrijven om met holebi en transgender content om te gaan ook een belangrijke rol speelde.

"In plaats van met ons te werken om holebi's en transgenders het hele jaar door te betrekken en te dienen, hebben velen ervoor gekozen om aan 'rainbow washing' te doen," schreven Reid-Smith en Nunn. “Ze hebben hun logo regenboogkleurig gekleurd voor Pride week of maand en, op zijn best een kleine donatie gedaan voor een goed doel gerelateerd aan holebi's en transgenders. Het ergste is nog dat we hebben vernomen dat sommige merken dit hebben gedaan en tegelijkertijd anti-holebi en transgender politici hebben gefinancierd voor een bedrag van miljoenen dollars. "

Maar anderen zeggen dat zoekmachines en advertentieservices een grotere rol spelen. "Ik denk niet dat het probleem het merk is [voor het niet kopen van advertenties op holebi & transgender sites]," vertelde Bejamin Cohen, redacteur van een Britse site die enkel holebi & transgender nieuws brengt. "Het is degene die zijn blocklist beheerd, omdat de merken vaak verrast zijn wanneer je ze een blokkeerlijst stuurt om aan te tonen dat ze daarop staan."

In 2017 kwam YouTube al negatief in het holebi info nieuws toen bleek dat men automatisch holebi & transgender video's blokkeerde.
LEES OOK
GROTE BEDRIJVEN STEUNEN ZOWEL PRO ALS ANTI HOLEBI & TRANS POLITICI - 2018
CAMPAGNE TEGEN DUBBELE AGENDA VAN BEDRIJVEN BETREFFENDE HOLEBI'S & TRANSGENDERS - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 September, 2019 en 2211 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

15 augustus 2020 - MisterGayBelgium
31 augustus 2020 - CORONAVIRUS

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Belgische Bi- en homomannen hebben sinds coronamaatregelen minder losse seksuele contacten

 

Transgender Infopunt (Belgie) wil weten hoe toegankelijk hun website voor je is - doe mee...

 

Christophe uit Blind Getrouwd heeft een nieuwe vriend.

 

Na 30 jaar twijfelen, binnenkort eindelijk geslachtsveranderende operatie en ook nog huwelijk voor Vlaamse Kathleen.

 

Het rommelt in het Oost-Vlaamse regenbooghuis (roze huis).

 

Vlaams rapport: Wat is de impact van het coronavirus op holebi en transgender+ personen (+ nuttige links).

 


Buitenlands nieuws

Meeste mama's laten kind zelf uit de kast komen + ouder tips & nuttige (BE) links voor ouders van holebi of trans kind.

 

Trump wil dat adoptie centra holebi koppels mogen weigeren.

 

Holebi bar aangevallen door politie omdat ze Black Live Matters demonstranten hielpen.

 

Universiteit Amsterdam: Waarom daders van antihomogeweld zo vaak Marokkaans zijn?

 

Homofoben voeren cyberwar tegen holebi & trans+ Pride maand.

 

"Wij begrijpen wat vechten is voor gelijke rechten en vrijheid", 75 holebi & trans+ groepen sluiten aan bij Black Lives Matter beweging.

 

Als homo of biseksuele man woon je liever niet in Turkmenistan.

 


Showbizz & Sport

Cara Delevingne komt uit de kast als panseksueel.

 

Ellen DeGeneres kan blijkbaar nog amper iets goed zeggen of doen.

 

Baanbrekende aids-activist en The Normal Heart schrijver overleden.

 

Ryan Murphy wil herstart / bewerking maken van hitserie Glee.