Lesbische miljardairs erfgename en beroemde lesbische trans gehuwd.Afgelopen vrijdag stapte een beroemd lesbisch trans koppel in aanwezigheid van familie, vrienden en enkele beroemdheden in Californie in het huwelijksbootje.

De Canadese Gigi Gorgeous, openlijk transgender vrouw, model, actrice en YouTuber, wiens echte naam sinds 2014 Giselle Loren Lazzarato is, stapte in het huwelijksbootje met haar Amerikaanse vriendin, model, designer, activiste en miljardairs erfgename Natalia Williams, wiens echte naam Nats Getty is. Het koppel is samen sinds 2016 en leerde elkaar kennen tijdens een modeshow in Parijs. Natalia vroeg Gigi in 2018 ten huwelijk, eveneens in Parijs.

Gigi en Natalia trouwde op 12 juli aanwezigheid van familie en vrienden. De huwelijksplechtigheid ging door in het Rosewood Miramar Beach in Montecito, Californie. Gigi werd naar het altaar gebracht door haar vader die liet weten erg blij te zijn dat zijn dochter ging trouwen. Bekende gasten waren Youtube sterren Kandee Johnson, Hanna Hart, Grace Helbig, acteur Balthazar Getty, actrice Teri Hatcher en zangeres Bonnie McKee die ook optrad op het huwelijksfeest.

Wie is Gigi Gorgeous
Gigi kwam in 2013 uit de transgender kast en in 2016 uit de lesbische kast. Sinds 2013 onderging ze een volledige transitie en in 2014 veranderde ze legaal haar naam in Giselle Loren Lazzarato. In 2016 werd ze vijf uur in een cel opgesloten in de Verenigde Arabische Emiraten, omdat ze na aankomst tegen werd gehouden omdat ze een transgender vrouw is, en dit ondanks het feit dat er vrouw op haar identiteitskaart staat. Transgender zijn is strafbaar in de Verenigde Arabische Emiraten met een celstraf van 1 jaar, gelukkig werd ze na vijf uur toch vrijgelaten. In 2017 won ze de Youtuber of the Year award. Via haar ouders heeft ze Franse, Italiaanse en Libanese roots.
Wie is Nats Getty
Hoewel ze geboren werd als Natalia Williams, gaat ze grotendeels door het leven als Nats Getty. Deze achternaam is die van haar moeder Ariadne. Nats, afkorting van Natalia, is de kleindochter van Sir John Paul Getty. Haar overgrootmoeder was actrice Ann Rork Light en haar overgrootvader aan moeders kant Jean Paul Getty, de oprichter van Getty Oil, waardoor ze miljardairs erfgename is. Het vermogen van de familie wordt geschat op meer dan vijf miljard dollar. Naast haar cariere als model heeft ze ook een eigen modemerk genaamd Strike Oil. Verder is ze ook nog bestuurslid van de Ariadne Getty Foundation, opgericht door haar moeder, en fungeert ze als ambassadeur van de stichting. Haar broer heeft ook een eigen modelijn het August Getty Atelier, waarbij ze al optrad als model en zijn muze. En eerder werkte ze met haar broer en moeder samen om nieuwe infrastructuren te bieden voor het holebi & transgender centrum in Los Angeles en werkt ze nauw samen met de holebi & transgender organisatie Glaad.

De Ariadne Getty Foundation werkt samen met partners over de hele wereld om het leven van individuen en gemeenschappen te verbeteren door middel van grootschalige investeringen als belangenbehartigingsgroep.

LEES OOK
RESULTATEN ONDERZOEK LEVEN ALS TRANS IN BELGIE, MEESTEN ZIJN HOLEBI
AMERIKAANS MODEONTWERPER EN VRIEND GEHUWD
HOMO - LESBISCH HUWELIJK IS GOED VOOR DE GEZONDHEID - OOK VOOR HETERO'S

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 July, 2019 en 4424 keer gelezen.