Je leest:

Willow Smith uit de kast als Bi + video, en broer Jaden en papa Will ook in het nieuws.Willow Smith, 18, zangeres actrice en dochter van acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett Smith, zei recent in een televisieshow dat ze zowel op meisjes als jongens valt.

De 18-jarige dochter van het beroemde koppel sprak in een aflevering van de Facebook webserie Red Table Talk met onder andere haar moeder en grootmoeder Adrienne (moeder van Jada) over relaties en seksualiteit. Tijdens die aflevering besloot Willow meteen eerlijk te zijn en kwam ze uit de kast als biseksueel. Er werd verder ook gepraat over polygamie. Je kan de hele aflevering bekijken via de video onderaan.

Willow kwam deze week nog in het nieuws toen ze bekende dat ze zichzelf vroeger sneed. Als 10-jarige werd Willow wereldberoemd met haar hit song 'Whip My Hair', maar de druk van het beroemd zijn had een weerslag op het meisje. "Ik was heel erg jong en ik had een droom en dat was zingen. Maar dat kwam niet overeen met alle zakelijke activiteiten en stress die daarbij kwamen. Ik dacht: dit is niet het leven wat ik wil.” Anno 2012 schoor Willow haar hoofd kaal, daarover zei ze: "Dat was mijn manier om te rebelleren." Maar er was meer, in haar vroege tienerjaren begon ze zichzelf te snijden. "Het was een fysieke ontsnapping van alle ongrijpbare pijn in mijn hart en hoofd. Er kwam een einde aan door mij te verdiepen in wetenschap en spiritualiteit, en ik besefte dat mezelf pijnigen nutteloos is. Mijn lichaam is een tempel, dus stopte ik ermee."

Broer Jaden
Vorige week kwam broer Jaden Smith, 19, acteur en rapper in het nieuws toen hij een korte maar professionele reactie gaf op enkele negatieve berichten vanwege zijn gender fluide kledingsstijl. Jaden kwam enkelen jaren geleden in het nieuws toen hij regelmatig in jurk of rok werd opgemerkt. Na een fotoshoot voor Vogue Korea in 2016 zei hij: 'Ik zie geen mannen of vrouwen kleding, ik zie kleding. Maar ik merk wel dat mensen in de war geraken en het niet begrijpen." Een week geleden reageerde hij op negatieve berichten rond zijn gender fluide zijn en kledingsstijl en zei: "Als ik een kleed of rok wil dragen dan doe ik dat, en uiteindelijk opent het deuren voor vele anderen die nu ook zichzelf durven zijn."

Papa Will
Tot slot kwam deze maand papa Will Smith in het nieuws vanwege de vraag wat hij vindt van zijn eigen kinderen. Smith heeft samen met Jada twee kinderen, uit een eerder huwelijk is er ook nog zoon: Willard Carroll "Trey". Over zijn kinderen zei Will: "Ik heb het gevoel dat het grootste geschenk dat ik mijn kinderen kan geven de vrijheid is om te zijn wie ze zijn. Ik heb vaak gezien dat sommige ouders een kind dwingen om te zijn wat ze niet zijn. Als ouder wil ik zijn dat wanneer het een eikenboom is dan wil ik dat het als een eik groeit, en ik zal niet dwingen om het een appelboom te laten zijn."holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 28 June, 2019 en 2197 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

30 augustus 2019 - Suave Mente
30 augustus 2019 - Fever Friday
30 augustus 2019 - Smooch - Tropicalia
31 augustus 2019 - Revelation
31 augustus 2019 - Sinful Saturday
31 augustus 2019 - Spek
01 september 2019 - Boots Club
05 september 2019 - Mr Gay Bear verkiezing
06 september 2019 - Boots Club
07 september 2019 - Girls for Girls

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Brusselse holebi’s klagen over lakse politie in hoofdstad

 

Nieuwe Belgische organisatie voor lesbische, biseksuele, trans+ vrouwen & friends.

 

Vzw kinderwens organiseerde bijeenkomst voor homo & lesbische wensouders.

 

Dringend nood aan Belgisch wettelijk kader voor draagmoederschap + 2 video's.

 

Nieuw Vlaams transgender boek: De Weg Naar Mezelf, van Nora Monsecour.

 

Sam Bettens, ooit gehuwd met een man en compleet in de war + video.

 


Buitenlands nieuws

Noord-Ieren roepen holebi's op om zich kandidaat te stellen als adoptie of pleeg ouders.

 

China volgt Taiwan niet wat betreft homohuwelijk.

 

Homofobe vandalen vernielen Duits holebi & trans herdenkingsmonument + info wereldwijde herdenkingsmonumenten.

 

Haatboodschap op een regenboog zebrapad in Canada.

 

Steun voor Trump van Republikeinse holebi & trans groep zorgt voor opschudding en onbegrip.

 

Eerste permanent Regenboogzebrapad in Londen is een feit.

 


Showbizz nieuws

Zanger Sam Smith kweekt langzaam aan meer zelfvertrouwen.

 

Regisseur Jayro Bustamante: Elk geloof haat holebi's, een relaas rond zijn 2de film.

 

Regisseur producer wil graag meer oudere lesbische vrouwen in films en series.

 

Gordon uit afkickkliniek, de moeilijkste tijd begint nu.

 

Actiefiguurtje van tenniskampioen en lesbische pionier Billie Jean King.