NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Whitney Houston had wel degelijk (geheime) lesbische relatie.Al enkele jaren wordt er gesuggereerd dat zangeres Whitney Houston (1963 - 2012) tijdens haar leven een geheime lesbische relatie zou hebben gehad, maar nooit kwam er een sluitend antwoord, tot nu, want ene Robyn Crawford heeft zopas haar alles onthullende memoires neergeschreven. In ‘A Song for You: My Life with Whitney Houston’.

In het boek vertelt Crawford over haar geheime relatie met de wereldberoemde artieste, die in 2012 dood in haar bad werd aangetroffen nadat haar hart het had begeven als gevolg van haar jarenlange cocaïnegebruik. De zangeres kampte al lang voor haar dood met een zware drugverslaving, volgens intieme vrienden en familie voornamelijk het gevolg van de worstelingen met haar liefdesleven. Zo zou ze er erg onder geleden hebben dat de liefde van haar leven niet echtgenoot Bobby Brown was, maar wel haar hartsvriendin Robyn, iets wat Bobby later bevestigde. Hij denkt zelfs dat Whitney nog zou leven indien ze vandaag de dag uit de lesbische kast was gekomen.

In haar memoires vertelt Crawford nu haar kant van het verhaal. “Sinds haar dood in 2012 bleef Robyn uit de schijnwerpers en heeft ze grote deugden, wilde avonturen en de harde waarheden van haar leven met Whitney enkel in haar hart bewaard”, aldus de inleiding. “Crawford gaat terug naar de jaren 1980 waar zij en Whitney elkaar voor het eerst hebben ontmoet, terug naar de opnames van Whitney’s eerste album en terug naar het eindeloze succes dat daarop is gevolgd. Van eindeloze uitverkochte tournees, het inblikken van ‘Bodyguard’ en haar stormachtige huwelijk tot de geboorte van haar enige kind. Robyn stond altijd aan haar zijde.

“Dit is mijn essentiële, eerlijke, en onvertelde verhaal”, aldus Robyn. Robyn en Whitney leerden elkaar kennen op een katholieke school toen ze zestien waren. Toen de twee gevoelens voor elkaar kregen, liep Whitney weg bij haar moeder, recht in de armen van Robyn. Ze werd Houstons trouwste bondgenoot en grote steun en toeverlaat. De twee bleven twintig jaar lang onafscheidelijk. Toch trouwde Whitney met zanger Bobby Brown, die toen al een bedenkelijke reputatie had.

De relatie met Robyn bleef in het grootste geheim duren. Maar de romance werd te passioneel en te intens, waardoor Whitney bang werd en ze Robyn afstootte. Op liefdesvlak werd Whitney verscheurd tussen haar geheime liefde en haar hysterische huwelijk met Bobby Brown. Daarnaast was het voor haar professioneel ondenkbaar om uit de kast te komen. Het had de carrière van de 'I Will Always Love You', zangeres kunnen verwoesten. En daar kwam nog bij, dat de moeder van Whitney haar vertelde dat ze haar mond moest houden, anders zou ze er voor zorgen dat Robyn uit haar entourage werd gezet.

Wat later verbrak Whitney alle banden met Robyn en gooide ze ook haar laatste reddingsboei overboord. Moest Whitney anno 2019 pas bekend zijn geworden, dan was het liefdesverhaal van Robyn en Whitney heel anders gelopen. Dan was ze uit de kast gekomen en waren ze samen vast erg gelukkig geworden. Maar het lot besliste er anders over. Robyn zelf kreeg later een relatie met een andere vrouw met wie ze ondertussen nog steeds samen is en met wie ze samen een tweeling adopteerde.
Het boek ‘A Song for You: My Life with Whitney Houston’ verschijnt op 5 november.

Extra info
Whitney Houston is volgens Guiness World Records de vrouwelijke zangeres met de meeste prijzen aller tijden en is een van de bestverkopende artiesten ooit met 200 miljoen verkochte platen wereldwijd. In 2007 scheidde ze van Bobby Brown na jarenlange drugmisbruik, ruzies en vreemd gaan, hij heeft zes kinderen bij vier verschillende vrouwen. Whitney kreeg de voogdij over dochter Bobbi Kristina die in 2015 in bijna dezelfde omstandigheden als haar moeder overleed.


Bron: hln.be én holebi info

Dit bericht is gepost op 30 April, 2019 en 3279 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

22 november 2019 - Boots Club Big & Bear
23 november 2019 - Boots Club Anniversary
23 november 2019 - Lesbian Message Party
23 november 2019 - Revelation
29 november 2019 - Boots Club Leather Rubber
30 november 2019 - Boots Club Anniversary
07 december 2019 - Spotlight
14 december 2019 - Cafeina Retro
20 december 2019 - Woman only party
21 december 2019 - Girls for Girls

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Sam Bettens over aanvaarding door zijn 4 kinderen en relatie met zijn lichaam + 2 video's.

 

Oudere Vlaamse holebi's terug in de kast eens ze naar rusthuis / woonzorgcentra moeten.

 

Permanent regenboogzebrapad op komst in West-Vlaamse gemeente.

 

Populaire Vlaamse serie wtFOCK toont mooie verhaallijn rond homo koppeltje, maar ook homofobische aanval + 3 video's.

 

Naar aanleiding van Rode Neuzen Dag, het verhaal van een Vlaamse jonge transgender man.

 

Gentse studenten vestigen aandacht op onredelijke vragen die holebi & trans asielzoekers krijgen.

 

Dit zijn de straffen voor Belgische homofobe en racistische voetbalsupporters.

 


Buitenlands nieuws

Uniek: Amerikaanse homo tiener wint zitje in gemeenteraad.

 

1 op 6 vrouwen en 1 op 20 mannen ooit verliefd op iemand van hetzelfde geslacht.

 

Homo & biseksuele mannen beschouwen racisme (bijna) als normaal op dating-apps.

 

57 Britse politici stemden niet voor Europese resolutie die Pools wetsvoorstel afkeurt.

 

Aantal zelfmoorden onder homo's en lesbiennes daalt met dank aan legalisatie homohuwelijk.

 

Oplichters doen zich voor als slachtoffers holebi- of transfobie op Grindr.

 


Showbizz nieuws

Lena Waithe en Alano Mayo spontaan gehuwd voor de buste van pionier Harvey Milk + video.

 

Amerikaans acteur en vriend verloofd.

 

Amerikaans Sense8 en Stargate Universe acteur uit de kast in holebi magazine.

 

Ellen DeGeneres krijgt award die haar hele carrière in de bloemetjes zet.

 

Zanger Ricky Martin 10 maand na geboorte dochtertje, papa van zoontje.