Conchita Wurst toont opnieuw nieuwe look, fans geschokt maar tevreden + video.Conchita Wurst heeft (opnieuw) een drastische verandering onthuld, dit keer in de nieuwe videoclip voor de song: 'Hit Me', en fans zijn geschokt maar overwegend tevreden rond het nieuwe uiterlijk van de Australische voormalige dragqueen wiens echte naam Tom Neuwirth is.

Het is bijna niet te geloven dat de persoon in de video dezelfde is als degene die in 2014 het Eurovisie Songfestival won. In februari kon je bij holebi info Neuwirth al aanschouwen in een nieuwe look, maar dit keer is de verandering nog opvallender.

Fans zijn dit keer nog meer geschokt dan in februari, want van enig spoor van Conchita Wurst is geen sprake meer. Toch zijn de meeste fans wel tevreden met het nieuwe uiterlijk. Een fan schreef: 'Je bent werkelijk een kameleon, geen spoor van Conchita en Tom is ook amper herkenbaar." Anderen uitten hun schok over de nieuwe mannelijke persona, door te stellen dat ze de strakke catsuits wel kunnen smaken en beschouwen als een leuke genderfluide touch. Bekijk hieronder de video met bijbehorende nieuwe song:


LEES OOK
CONCHITA WURST DIE NU EEN HIJ IS TOONT NIEUWE LOOK - Februari 2019
CONCHITA WURST KOMT GEDWONGEN UIT DE HIV KAST - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 March, 2019 en 4613 keer gelezen.Reageer op dit bericht: