Je leest:

Videoclip met homo koppeltje van Vlaams zanger krijgt leeftijdslimiet op YouTube + video.Vlaams Singer-songwriter Falko De Bolster, 24, is boos omdat zijn homoromantische en homoerotische videoclip van ‘Fragile‘ op YouTube een leeftijdslimiet krijgt. In 2017 kon je bij holebi info al lezen dat YouTube, opmerkelijk genoeg, na een update, automatisch holebi & transgender gerelateerde video's blokt met leeftijdsgrens. Later liet een woordvoerder weten dat dit niet de bedoeling was en dat men er zou aan werken om het te voorkomen.

De Bolster is in de videoclip te zien met Dani Ospina, de twee spelen geliefden en de erotiek tussen de twee jongens spat dan ook van het scherm. Erotiek, géén seks, amper naakt, behalve twee naakte bovenlichamen van jongens en Falko zelf die bijna naakt op een rots zit. In menig YouTube video is véél méér te zien, en toch kreeg de video een leeftijdslimiet, en moet je dus meerderjarig zijn om de clip te zien.

Ook fans reageren boos over de beslissing van YouTube en vragen zich af of de video werd geblokkeerd, omdat het lied en de video over een homokoppel gaat? "In de muziekindustrie wordt de naakte vrouw al jaren gepromoot in muziek video's. Deze beelden zijn wél beschikbaar voor alle leeftijden op YouTube", stelt Falko. "De leeftijdsgrens voor man en vrouw op sociale media moet gelijk gemaakt worden," is de mening van de jonge artiest die verder nog zegt:

"In datzelfde genre, bij ‘Tropical house‘, zien we wel vaker blote billen of borsten van jonge knappe dames. Dit soort media mag door alle leeftijden bekeken worden. Homoseksualiteit blijkt vandaag de dag geaccepteerd te zijn in veel Europese landen, maar is dat wel daadwerkelijk zo? Of is liefde tussen twee mannen enkel geaccepteerd wanneer het niet zichtbaar is?" De song ‘Fragile’ van Falco is Engelstalig en Spaanstalig. Falko pendelt tussen België en Spanje. Madrid is zijn tweede thuis. Bekijk onder aan de videoclip

Over Falco
In 2011 kwam hij al in het holebi info nieuws door zijn 'opmerkelijke' deelname aan de Televisie zangwedstrijd Idool. Falco kwam voornamelijk in de media aandacht door zijn toen opvallend vrouwelijke uiterlijk, dat door sommigen niet werd gesmaakt. Jurylid Sylvia Van Driessche, hoofdredactrice van weekblad Joepie zorgde toen voor opschudding door haar uitspraak: "Ik mis mannelijkheid in jouw performance. Ik zie geen meisjes opkijken naar jou, ik denk dat ze vooral je beste vriendinnetje gaan willen zijn." Waarna er héél wat opschudding ontstond binnen de Vlaamse holebi gemeenschap, met zowel voor als tegenstanders en de discussie over wel of niet vrouwelijk mogen zijn als homo. Later gaf Van Driessche trouwens toe dat ze wat té hard was geweest, en nog later stond Falco op de cover van Joepie. Nog in 2011 kwam Falco in het nieuws toen bleek dat zijn toenmalig vriendje wel heel erg op hem geleek. Een jaar later, in 2012 kwam hij opnieuw in het holebi info nieuws toen bleek dat hij was uitgegroeid van een jonge vrouwelijke homo die regelmatig graag jurken droeg, naar een meer mannelijke jonge homo. Toen bleef het even stil, al zat hij zelf niet stil, om pas vorig jaar opnieuw in het holebi info nieuws te komen als één van de 12 finalisten van de Mr Gay Belgium verkiezing.holebi info - eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 26 November, 2018 en 7834 keer gelezen.


Bestel uw HelloFresh box via bovenstaande foto (klik & bestel) en krijg 25 € korting op je eerste box!


Holebi Gids

Uitgaan

14 december 2018 - Woman Only
15 december 2018 - We Party
15 december 2018 - Cave Snowballs
21 december 2018 - D-Club X-Mas Edition
22 december 2018 - Dads Night
22 december 2018 - Thomas M
24 december 2018 - X-Mas Eve
29 december 2018 - Lumbago
31 december 2018 - Revelation New Year
31 december 2018 - HIM NewYear

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen

Binnenlands nieuws

Na laatste ingreep, Bo Van Spilbeeck nu ook lichamelijk helemaal vrouw + video.

 

Lichte straf voor homofoben die 2 Gentse homo koppels aanvielen, volgens rechter geen homofobie.

 

Vlaamse transgender vrouw, ondanks nieuwe wet, verstrikt in administratieve mallemolen.

 

N-VA zet zich in voor holebi's & transgenders in Oost-Vlaamse Assenede.

 

James Cooke won Dancing With The Stars + 2 videos.

 


Buitenlands nieuws

Exorcisme op holebi's en transgenders in opmars in Indonesie.

 

1ste Mexicaans homo koppel dat erkenning huwelijk krijgt in hele land zorgt mogelijk voor openstelling alle staten.

 

Zuid-Afrika gaat homohuwelijks weigeraars bij wet verbieden.

 

Schotse Queer kunstenares won prestigieuze kunstprijs + video.

 


Showbizz nieuws

Ryan Murphy start organisatie die vecht tegen anti holebi & transgender politici.

 

Liefdesboodschap met vliegtuig van Ellen voor Portia mislukte hilarisch + video.

 

Joods homo koor brengt bewerking van Queen song + video.

 

Amerikaanse actrice blijkt al twee jaar een relatie te hebben met een vrouw.

 


Andere nieuws

Populairste zoekwoorden via porno zoekrobots zijn opmerkelijk dit jaar.

 

Indiase dokter die elektroshocks aan holebi's gaf om ze te genezen gedagvaard + lijst verboden.

 

Kerken vechten wet aan die holebi's en transgenders beschermd op de werkvloer.

 

Aanpassing EU verklaring holebi & transgender rechten door veto van Polen en Hongarije.