Supermodel Eve Salvail uit de kast.Eve Salvail (foto) heeft in een tv interview bevestigd dat ze lesbisch is. Tijdens een talkshow van Tyra Banks maakte ze deze openbaring. Tot nu toe had ze altijd geweigerd om over haar seksualiteit publiekelijk te praten.

Het Canadese model staat bekend voor het scheren van haar hoofd, ze was het eerste topmodel dat dit deed. Ze was één van de supermodellen in de jaren 90. Ze verscheen als zichzelf in de film over de mode industrie van Robert Altman, Pret porter.

Salvail heeft ook een rol gehad inThe Fifth Element en Zoolander. Zij was favoriet model van Jean-Paul Gaultier en werkte ook voor Moschino.

De editie van de Tyra Banks Show van gisteren die werd uitgezonden op CBS in de Verenigde Staten, had als onderwerp Coming out stories.

Salvail sprak openlijk voor de eerste keer over haar vriendin.

Banks gaf toe dat ze geen enkel idee had van de seksuele oriëntatie van Eve Salvail toen ze in de jaren 90 in Europa samenwerkten.

De Canadese met het peroxide blonde haar, openbaarde dat ze backstage altijd samen was met haar vriendin, maar dat ze haar privé leven heel privé hield.

"Zij was mijn make-up artiest, mijn manager, mijn kapster, mijn alles," zei zij.

De openbaring zal voor vele modeliefhebbers geen verrassing zijn. Zeven jaar geleden vertelde een vriend van het model aan The Advocate dat ze een lesbienne was en in een tv programma vertelde Salvail zelf dat ze enkel met vrouwen uitging.

Meer holebi nieuws, klik Home

Dit bericht is gepost op 10 January, 2007 en 3868 keer gelezen.