Je leest:

Vlaams zanger Christoff heeft sinds zes maanden een nieuwe vriend.


Vlaams zanger en radiopresentator, Christoff, 41, heeft sinds kort een nieuwe vriend. Eén jaar geleden onderging hij een pijnlijke breuk met zijn ex-vriend waarna hij zich helemaal op zijn carrière stortte, maar: "Toen hebben ze van hierboven Richie op m'n pad gebracht," aldus de zanger, die het verder heeft over een 'verademing, want eindelijk kan ik weer helemaal mezelf zijn."

Christoff leerde zijn nieuwe vriend Ritchie kennen op de werkvloer waar de kantoren van zijn management gevestigd zijn. In datzelfde gebouw is er een groothandel van kleding en schoenen, waar Ritchie als administratief bediende werkt. "Zes maanden geleden zagen we elkaar voor het eerst. Het bleef aanvankelijk bij een 'goeiendag' af en toe. Ik vond hem wel een knappe man, maar meer ook niet. Maar toch al snel kreeg ik bij Ritchie een heel fijn gevoel, hij is zo puur, zo eerlijk, zo nuchter, dat trok me over de streep."

De eerste stap werd volgens Christoff nog op de ouderwetse manier gezet, géén Facebookberichtje of zo, want aan sociale media doet Ritchie niet mee, wél een sms'je dus, met de vraag of hij geen zin had om eens iets te gaan drinken samen. En toen bleek hij ook nog eens in Denderleeuw, waar ik vandaan kom, te wonen, het moest zo zijn, leek het wel." Na dat eerste afspraakje wilde Ritchie wel een tweede, maar die schrok enorm van de overvolle agenda van Christoff. Het zou normaal maanden duren eer Christoff weer op date zou kunnen gaan, maar het lot hielp de twee mannen een handje. Door slecht weer was er een vlucht van de zanger uitgesteld waardoor Christoff nog eens met Ritchie kon afspreken. "Ik voelde meteen een échte klik, ik kan het moeilijk omschrijven, maar wij kunnen gewoon héél goed met elkaar praten."

Ritchie wist trouwens niet dat Christoff een beroemd Vlaams zanger is. "Ik wist dat écht niet; Ik ben in het Frans opgevoed, mijn ouders zijn Waalse Brusselaars. En ik won dan wel al jaren in Vlaanderen, ik kijk nooit televisie, en de Vlaamse showbizz hou ik niet in de gaten. Ik schrok wel even omdat ik dacht dat hij een gewone man was. Ik vond hem ook meteen een knappe man, maar in het begin was het me nog niet zo duidelijk dat het zo snel tot een relatie zou uitgroeien, we komen allebei uit een bijzonder pijnlijke breuk, het overviel ons dus allebei."

Ondertussen ging Ritchie al eens naar een optreden van Christoff. De eerste keer schrok hij opnieuw, toen zag hij een vrachtwagen staan met een levensgrote foto van Christoff op, 'Ama, gij zijt écht bekend", zei hij toen. Voor Ritchie gaat een nieuwe wereld open, een wereld die hij nog niet kent. Gelukkig begeleidt Christoff hem zo goed als mogelijk. "Dat moet ook, want hij heeft daar niet voor gekozen, maar het is wel leuk dat Ritchie gewoon verder zijn eigen ding kan doen, en thuis kan ik weer mezelf zijn, alles is heel puur, heel normaal, echt een verandering, ik kan weer, ... Tja, een gewone gast zijn," aldus Christoff.

En hoe vind Ritchie de muziek van zijn nieuwe beroemde vriend? "Ik bleek al enkele liedjes van hem te kennen, van op café in Aalst, niet dat het meteen mijn genre is, maar ik vind het wel tof. Nu heb ik geregeld een cd van Klubbb3 op staan in de auto." Christoff: "Weet je, in zekere zin vind ik het zalig at mijn leefwereld voor Ritchie nog behoorlijk onbekend is, hij kent bijvoorbeeld geen enkele andere BV, ik moet hem altijd in zijn oor fluisteren wie dat wie is.'

Ondanks een drukke agenda van Christoff zijn er toch al kleine serieuze stappen gezet. "Met kerst en Nieuwjaar heeft Ritchie mijn ouders ontmoet, en ik zijn moeder en vrienden. Verder bellen en sms'sen we zéér véél. We weten allebei uit het verleden waarvoor we moeten opletten, kort samengevat, communicatie is alles in een relatie. En dus gaat mijn gsm nu écht uit als we tijd hebben voor elkaar, dan ben ik er alleen voor hém want Ritchie komt nu op de eerste plaats op zulke momenten," aldus Christoff.

Een nieuwe liefde en een jaar alleen, er stond een muur rond Christoff, die Ritchie stap voor stap mocht afbreken. "Ja, als het buikgevoel zegt dat het goed is, mag je dat niet zomaar naast je neerleggen hé, bij Ritchie waren alle signalen positief, mensen die me nu zien, vertellen dat ik weer straal." Ritchie: "Het loop inderdaad écht heel goed, tegen Christoff kan ik alles zeggen, hij begrijpt me altijd, en hij heeft veel respect voor mij, en het is ook een knappe man natuurlijk, een totaalpakketje hé."

Hoewel de liefde tussen beide heren groot is, kwam die eigenlijk op een niet zo goed gelegen moment. "Omdat ik al een tijd vrijgezel was, niet op zoek naar liefde, ging ik er vanuit dat ik me helemaal op mijn werk kon storten, ik moet voor niemand thuis zijn, kon makkelijk een dagje vroeger richting Duitsland om de files voor te zijn. Maar verliefdheid laat zich niet leiden, al heb ik wel even tegen mijn gevoelens gevochten, maar liefde overwint altijd. En dan voelde ik ook nog de steun uit mijn omgeving. Mama staat hier enorm achter, net als mijn beste vriendin." Ook Rita, de spirituele begeleidster van Christoff ziet Ritchie zitten. "Net als mama bevestigde Rita me in mijn gevoel, in mijn vorige relatie zat dat niet helemaal goed, waardoor ik af en toe tussen twee vuren kwam te staan, maar soit, oude koeien blijven best beter in de gracht. Het belangrijkste is, iedereen supportert voor ons." Op de vraag ook bij het grote leeftijdsverschil zegt Christoff dat helemaal niet te voelen, ook Ritchie heeft er geen moeite mee. Ritchie is 15 jaar jonger dan Christoff. Ritchie zegt: "Christoff heeft het soms wel moeilijk met zijn eigen leeftijd, maar dat is toch maar een getal, en eerlijk hij ziet er toch veel jonger uit dan hij is, niet?"

Momenteel heeft Christoff het wéér razend druk. "Werkdagen van 21 uur, zeven dagen op zeven, ik ben er al eens ten onder aan gegaan, eind vorig jaar lag ik aan baxters na een zware darmontsteking, er zal iets moeten veranderen, maar... Door zo hard aan die Klubbb3-kar te trekken, staan we wel aan de top nu, met 600.000 verkochte cd's, en met twee albums in de top 10 in Duitsland. Maar hier en daar vind ik wel een moment voor Ritchie, want net als iedereen heb ik tijd nodig om op rust te komen, mijn hoofd leeg te maken. Vorig jaar ben ik maar voor één dag naar mijn vaste vakantiestek in Marbella kunnen gaan, dat zal in 2018 anders zijn. In mei ga ik samen met Ritchie, ik kan al niet wachten."
LEES OOK
CHRISTOFF WILDE MEERMAALS STOPPEN MET ZINGEN + VIDEO - - 2016
ZANGER CHRISTOFF LANCEERDE EIGEN SCHOENENLIJN + VIDEO - - 2016

Bron: hln.be via dagallemaal.

Dit bericht is gepost op 14 February, 2018 en 2699 keer gelezen.

Think! - zaterdag 30 juni - Vooruit Gent
Klik hier om naar de website van Think! te gaan


Holebi Gids

Uitgaan

24 juni 2018 - Boots Club Afternoon
24 juni 2018 - Holebi Party
29 juni 2018 - Boots Club
30 juni 2018 - M&D- Woman Only
30 juni 2018 - Merhaba Party
30 juni 2018 - Damage
01 juli 2018 - Lollipop on Sunday
06 juli 2018 - Fever Friday
07 juli 2018 - Female Fever
07 juli 2018 - Female Fever

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen

Binnenlands nieuws

Presentator Gilles De Coster getuige van homofobie tijdens WK voetbal feestje in Rusland.

 

Glenn uit 1ste Big Brother hangt vrouwenkleding aan de haak.

 

Kersverse Mister Gay Belgium sprak met Vlaams zanger Will Ferdy.

 

Brussels homo koppel verliest zoontje nadat biologische moeder het land uit vlucht.

 


Buitenlands nieuws

Jonge homo aangevallen door 3 jongeren in Dordrecht.

 

Homo man vecht verbod op bloed geven (met wachttijd) aan voor Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

 

Eerste postcommunistische land met homohuwelijk op komst.

 

Franse homo & lesbische koppels krijgen bewust probleem kinderen.

 


Showbizz nieuws

Amerikaanse populaire actrice maakt trots bekend dat zoon transgender is.

 

19-jarige Hunger Games actrice uit de lesbische kast.

 

Ellen DeGeneres keert na 15 jaar terug naar haar roots.

 


Andere nieuws

Vaticaan noemt voor het eerst in zijn geschiedenis holebi's & transgenders.

 

Mexicaanse voetbalbond krijgt hoge geldboete wegens homofobe gezangen van fans op WK.

 

Heteroseksuelen vinden dierenrechten belangrijker dan holebi & transgender rechten.

 

Wereldgezondheidsorganisatie schrapt na homoseksualiteit nu ook transgender zijn van lijst mentale ziekten.