Frankrijk zet 2 mannen het land uit na dreiging aanslag tegen holebi's & hetero's.Er lijkt geen einde aan te komen. Zondag kon je bij holebi info lezen dat de Spaanse politie een man oppakte die dreigde met een aanslag op homo's. Maandag kon je bij holebi info lezen dat in de VS de politie een man heeft opgepakt die er eveneens mee dreigde een aanslag te plegen tegenover holebi's. En vandaag komt een gelijkaardig nieuws bericht vanuit Frankrijk.

In Frankrijk zijn twee mannen uitgeleverd en gedeporteerd naar hun thuisland nadat ze dreigde met een massa moord op een homoclub, een restaurant en belangrijke gebouwen in Frankrijk. De twee mannen die worden beschouwd als terroristen zouden banden hebben met Islamitische Staat. Volgens de Arabische krant Assabah zijn Dahbi en Ayyoub Sadki aan Marokko uitgeleverd waar ze meteen werden opgesloten in afwachting van hun proces.

De twee mannen hadden plannen om een aanslag te plegen in de Franse stad Metz op een restaurant en een homoclub. Daarnaast wilden ze ook met een auto voetgangers omver rijden en brand stichten in belangrijke gebouwen. De aanvalsplannen gelijken erg op de aanslag die plaats vond op de Franse nationale feestdag waarbij 86 mensen om het leven kwamen, en de aanslag op de homoclub Pulse in Orlando, Florida waar 49 mensen om het leven kwamen.
LEES OOK
OOK IN DE VS MAN OPGEPAKT DIE AANSLAG WILDE PLEGEN OP HOLEBI'S
SPAANSE POLITIE PAKT MAN OP DIE AANSLAG WILDE PLEGEN OP HOMO'S

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 September, 2016 en 2246 keer gelezen.