Dader schietpartij homoclub Orlando was geen homo of biseksueel.
Volgens de Amerikaanse misdaadonderzoeksdienst FBI (Federal Bureau of Investigation) was Omar Mateen geen homo en ook geen biseksueel, en heeft hij ook nooit seksuele avontuurtjes gehad met mannen.

Volgens het afgesloten dossier van de FBI was Omar Mateen, de dader van het bloedbad in de homoclub Pulse in Orlando, Florida op 12 mei, waarbij 49 mensen en Mateen zelf om het leven kwamen, geen bewijzen dat hij zelf ook homo was zoals sommige media en anderen beweren. Wel stelt de FBI dat Mateen een extremist was met sympathie voor Islamitische Staat waar hij zelf geen banden mee had.

De FBI gelooft ook het verhaal niet van ene Miguel, die (zoals je op holebi info Facebook kon lezen) recent beweerde dat hij een korte seksuele relatie had met Mateen. De FBI sprak tot drie keer toe met deze Miquel en beschouwt hem als een fantast. Ook beweringen van anderen dat Mateen een geheim homo leven had beschouwd de FBI als onwaar, waarbij men verder stelt dat er geen foto's, geen gsm data locatie gegevens, geen homo website links of homo app links en meer is gevonden die kunnen bewijzen dat Mateen een homo dubbel leven had. Het enige waarvan bewijs is gevonden is het feit dat Mateen sympathie├źn had voor islamitische staat maar dat hij nooit contact met hen had en dus zeker niet in opdracht van hen handelde.

LEES OOK
AMERIKAANSE HOLEBI'S KOPEN MASSAAL EEN WAPEN NA AANSLAG IN HOMOCLUB

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 25 June, 2016 en 2352 keer gelezen.