Meer dan 60 Broadway sterren zingen voor Orlando + video.Meer dan zestig Steracteurs van Broadway zingen de song 'What the World Needs Now is Love', een remake van de beroemde song uit 1965 van Burt Bacharach voor de slachtoffers van het bloedbad in Orlando, Florida. De song werd een week na de gebeurtenissen ingezongen en is vanaf nu beschikbaar.

Bekende en minder bekende Broadway sterren zingen samen voor de slachtoffers van de schietpartij in Orlando van zondag 12 juni. Verkrijgbaar via BroadwayRecords en iTunes gaat de volledige opbrengst van de song naar de slachtoffers van het bloedbad via het LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transgender) Center of Central Florida.

Enkele van de meer dan zestig Broadway artiesten die mee zingen zijn: Kristen Bell - Matthew Broderick - Fran Drescher - Gloria Estefan - Sean Hayes - Whoopi Goldberg - Joel Grey - Carole King - Wayne Brady - Sarah Jessica Parker - Billy Porter - Rosie O'Donnell en Nathan Lane. Wie er nog meer mee zingt en voor meer info ==> Klik hier Bekijk en beluister hieronder de video: met in het begin een inleiding door enkele sterren,, gevolgd door de prachtige song: 'What the World Needs Now is Love', hou alvast je zakdoek klaar...


LEES OOK
ONDANKS AANSLAG IN HOMOCLUB GEEN STRENGERE WAPENWETGEVING IN DE VS
MELISSA ETHERIDGE BRENGT SONG OVER SCHIETPARTIJ IN ORLANDO + VIDEO
HETERO ENGELEN VERSTOORDEN HOMOFOBEN BIJ BEGRAFENIS SLACHTOFFER ORLANDO + VIDEO
30 REACTIES VAN BEROEMDE HETERO'S HOLEBI'S EN TRANSGENDERS OVER SCHIETPARTIJ ORLANDO
LEIDERS VAN 8 RELIGIES VEROORDELEN SCHIETPARTIJ IN ORLANDO
HOMO KOPPEL OPGEPAKT OMDAT ZE SLACHTOFFERS SCHIETPARTIJ ORLANDO WILDE GENDENKEN
HOLEBI EVENTS MOETEN WORDEN OPGENOMEN IN DREIGINGS ANALYSE ALDUS OPEN VLD
ORLANDO 2 - STEUN + GEEN HOMOBLOED + REACTIES POLITICI + 1,1 MILJOEN DOLLAR
49 DODEN NA SCHIETPARTIJ IN AMERIKAANSE HOMOCLUB

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 21 June, 2016 en 2382 keer gelezen.