Converse komt met unieke Pride holebi & trans sneakers (met ook levering in BE & NL).
De Amerikaanse schoenenfabrikant Converse bekend van zijn All Star sneakers komt met een gelimiteerde Pride sneakers collectie, die volgens een persverklaring gemaakt zijn om te dragen tijdens Pride parades, concerten, jubilees, of gewoon elke dag. Want sinds deze maand, en nog de hele zomer lang, gaan er wereldwijd tal van Pride parades en events door, waarbij homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders naar buiten komen, gelijke rechten vragen en feest vieren.

"Geïnspireerd op de holebi & transgender gemeenschappen wereldwijd, dient de collectie als een gepassioneerde herinnering voor universele tolerantie, diversiteit en gelijkheid, en tot het stimuleren van de creatieve boodschap om je meest authentieke zelf te zijn", aldus een woordvoerder van Converse. De Pride sneakers zijn beschikbaar in Converse winkels en online en kosten rond de 54 Euro. Online verzend men onder andere ook naar België en Nederland, wie daar interesse in heeft:

INFO EN BESTELLEN
- Opmerking: de gelimiteerde versie is niet verkrijgbaar buiten de UK. Maar... via België & Nederland kan je wel enkele andere regenboog versies kopen:
- Info over de sneakers in de UK ==> Klik hier
- Andere Regenboog versies - bestellen via Belgie ==> Klik hier
- Andere Regenboog versies bestellen via Nederland ==> Klik hier

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 24 May, 2016 en 3780 keer gelezen.