8-jarige zoekt geld voor Transgender huis tegenover homofoben huis + video.


De 8-jarige Avery Jackson, die in 2015 al in het holebi info nieuws kwam, zoekt samen met Planting Peace geld om een Transgender Huis op te richten, vlak tegenover het huis van
een van Amerika's grootste homofobe organisaties de Westboro Baptisten clan, bekend van hun betogingen op begrafenissen en elders, met leuzen op hun bordjes als: 'God straft homo's', en 'Homo's branden in de hel'. Deze bordjes staan ook in de voortuin van de homofobe organisatie in Topeka, Kansas.

Sinds 2013 kijken de homofoben op het Rainbow House van de organisatie Planting Peace. Dit huis staat recht tegenover het huis van de homofoben en is geschilderd in de Regenboogkleuren. En als alles goed gaat krijgen de homofoben weldra nog buren waar ze alles behalve blij mee zullen zijn. Want Planting Peace is een actie gestart om het huis dat naast het Rainbow House te koop staat, te kopen en om te vormen tot een Transgender House, geverfd in de kleuren van de Transgendervlag. De ondertussen 8-jarige Avery zegt: Het was geweldig toen recent het het Rainbow House werd geverfd in de kleuren van de transgendervlag, naar aanleiding van Transgender Day of Visibility, ik voelde me zo trots, ik ben een trots transgender meisje, maar ik zou wel graag willen, dat sommige mensen niet bang van me zijn, ik ben geen monster, ik ben een meisje zoals er zo velen zijn."

Doel van Planting Peace met het transgender huis, is net zoals het holebi huis, acties van de homofobe organisatie de kop in te drukken met een boodschap van liefde en mededogen, een boodschap die de kerkclan zou moeten uitdragen maar niet doet. Ook wil de organisatie homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders laten weten dat ze niet alleen zijn, en dat ze support krijgen van veel mensen, ook van hetero's, want die sluiten zich ook aan bij Planting Peace. Twee leden van de organisatie kwamen trouwens enkele dagen geleden in het nieuws door het planten van een Regenboogvlag op Antarctica en het continent te claimen als 1ste homo, lesbische, biseksuele en transgender vriendelijke continent ter wereld (link naar artikel onder de video). Bekijk hieronder een video waarin de 8-jarige Avery reclame maakt voor het toekomstige transgender huis:


LEES OOK
ANTARCTICA UITGEROEPEN TOT 1ste HOLEBI & TRANS VRIENDELIJKE CONTINENT TER WERELD (2016)
MAAK KENNIS MET AVERY JACKSON - 1 ZEER BIJZONDER MEISJE + VIDEO (2015)
RAINBOW HOUSE TGO HOMOFOBE HUIS HIELD 1ste HOLEBI HUWELIJKSFEEST + VIDEO (2013)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 April, 2016 en 2510 keer gelezen.