Britse verzekeringsgroep richt zich ook op holebi koppels.De Britse verzekeringsgroep Emerald Life toont sinds kort ook homo en lesbische koppels in zijn reclame advertenties, zowel op de eigen website als elders (zie voorbeeld foto's hierboven). Emerald Life biedt verzekeringen op allerlei vlakken gaande van zaken rond het huwelijk, reizen, huisdieren, het gezin enz.. Tot op heden blijven deze initiatieven, net als reclame advertenties van bedrijven met daarin holebi koppels nog steeds uitzonderlijk.

Emerald Life zegt dat het zeer nodig is om een divers publiek te tonen. Uit onderzoek van de verzekeringsgroep bleek eerder namelijk dat ruim 39% van de telefoontjes die binnen komen in het call center gaan over mensen die een partner hebben van hetzelfde geslacht en vragen hebben rond een verzekering als homo of lesbisch koppel.

De verzekeringsgroep heeft daarom nu ook specifieke forumules/pakketten voor homo en lesbische koppels, zoals huwelijksverzekeringen waarbij ook juridische kosten in het pakket zitten voor wanneer holebi koppels worden geconfronteerd met discriminatie van dienstverleners en andere. Er is ook een pakket dat een persoon met Hiv beschermt want die kunnen vaak nergens anders terecht voor een ziekteverzekering. En de reisverzekering voor holebi koppels spitst zich ook verder toe op holebi gerelateerde zaken. En natuurlijk zijn er ook gezinsverzekeringen voor homo en lesbische koppels. Kortom holebi klanten worden nu net als hetero klanten extra in de watten gelegd bij Emerald Life, die trouwens ook al enkele jaren tal van holebi en transgender (rechten) organisaties steunen zoals Stonewall, the Albert Kennedy Trust en parenting group P3.
LEES OOK
LEVI'S STELT GENDER NEUTRALE COLLECTIE VOOR
OPNIEUW BEDRIJF DAT HOMO KOPPEL TOONT IN RECLAME VIDEO
HOMO & LESBI KOPPEL IN HALLMARK VALENTIJNS VIDEO + 2 VIDEO'S
RECLAME VIDEO SNOEPHARTJES MET 55ste VALENTIJN VAN HOMO KOPPEL

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 30 March, 2016 en 2189 keer gelezen.