Je leest:

LESBISCHE SEKS alles over

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vernieuwde info die eerder werd gepost in 2011 - Update - Februari 2016

Terug naar de GIDS ===> Klik hier
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op deze pagina
- seks in een relatie
- seks zonder relatie
- wat te doen?
- twee soorten vrouwelijke orgasmes
- lesbische seks (beffen, anaal, speelgoed)
- lesbische standjes met tekeningen.
- tekstje over lesbische seks

De eerste kus en de eerste keer seks
De eerste kus kan aanvoelen als: ja, nu weet ik zeker dat ik lesbisch ben.
Indien de eerste kus niet goed aanvoelde hoeft dit niet te betekenen dat je niet lesbisch bent, maar kan het betekenen dat je of niet echt verliefd was of dat de persoon in kwestie voor jou niet de juiste was.

Seks in een relatie
De eerste keer seks hebben met een meisje of vrouw als meisje of vrouw is erg spannend. Maar eigenlijk is dat ook zo voor hetero's die voor het eerst seks hebben. In theorie is seks met iemand van hetzelfde geslacht wel vertrouwder en veiliger omdat jullie hetzelfde lichaam hebben. Toch kan het nog beangstigend zijn, omdat je nog niet weet wat die andere graag heeft of niet graag heeft. Want natuurlijk houden niet alle mensen van dezelfde handelingen of aanrakingen. Dat is iets wat elk koppel gaande weg moet ontdekken.
Wat wel kan helpen is, indien jullie beiden niet verlegen zijn dat je op voorhand met elkaar praat over seks hebben met elkaar. Als je dat beide aan durft kan je al op voorhand laten weten wat je fijn en wat je niet fijn vindt.
Verder is het zeer belangrijk dat je nooit iets doet wat je niet wil doen of waar je jezelf niet klaar voor voelt, en dat je jezelf dus tot niets laat dwingen. Wanneer je niet goed durft zeggen dat je iets niet lekker vindt, laat het dan via lichaamstaal weten, trek je lichaam weg of duw zachtjes haar hand weg.
Omgekeerd werkt natuurlijk ook, laten weten dat je iets lekker vindt kan ook via lichaamstaal door je lichaam dichter tegen haar lichaam te drukken. Ook gelukszalige geluidjes maken geeft aan je partner aan wat je leuk vindt.

Seks zonder relatie
Indien je geen afspraken maakt kan het negatief uitdraaien en kunnen er dingen gebeuren die je niet wenst.
Afspraken maken met iemand waarmee je een one night stand wil hebben is niet eenvoudig maar wel mogelijk.
Hoe alles verloopt zal afhangen van het moment en de persoon die je hebt uitgekozen.

Wat doen?
- Onthoud voor je begint steeds dat niets verplicht is en dat je nooit iets moet doen waar je niet aan toe bent of wat je gewoon nooit wil doen. Niet iedereen is hetzelfde de ene houdt van dit de andere van dat.
- Wanneer je beide niet verlegen bent kan je eerst praten over seks met elkaar. Dan kan je elkaar al vertellen wat je niet leuk vind en wel leuk vind. Zo voorkom je alvast problemen en maak je meer kans op geweldige spetterende seks.
-Je kan beginnen met elkaar te strelen en te kussen met beide nog je kleding aan. Je kan dan haar borsten strelen en zelfs kussen of likken.
-Wanneer je beide er aan toe bent kan je samen volledig naakt gaan. Dan kan je elkaar strelen, likken, en kan je met je naakte lichaam zacht over haar naakte lichaam wrijven.
- Wanneer je er samen aan toe bent kan je nog verder gaan. Weet daarbij dat niet alle vrouwen behoefte hebben aan penetratie met een vinger (vingeren).
- Wanneer je partner wel penetratie van een vinger wenst begin je rustig aan. Je gaat daarbij ook niet meteen naar binnen maar bouwt het langzaam op.
- Wanneer een vrouw penetratie wenst met een vinger en dit niet durft te zeggen merk je dat vanzelf door haar lichaamshouding waarbij ze meer zal bewegen met haar onderlichaam met als doel dat je vinger naar binnen gaat. - Indien ze haar onderlichaam weg trekt op het moment dat je een vinger wil inbrengen stop je. Als je twijfelt over hoe je, je partner moet vingeren kan je best hetzelfde doen als wat je doet wanneer je jezelf vingert.

SOLO SEKS VOOR VROUWEN
(als je dit onder de vingers hebt, kan je ook een andere vrouw tot een hoogtepunt laten komen)


- Om te vingeren (zoals het zichzelf bevredigen als vrouw wordt genoemd) gebruiken mensen altijd de middenvinger, waarom, omdat dit nu eenmaal handiger is, hoezo? dat merk je vanzelf als je er aan begint, en het eens probeert met een andere vinger.
- Zorg er altijd voor dat de nagel van je middenvinger kort is, ook de andere nagels zijn best kort en rein.
- Sommige meisjes of vrouwen hebben moeite met klaarkomen (het krijgen van een orgasme), sommige meisjes of vrouwen kunnen helemaal niet klaarkomen, en anderen weten dan weer gewoon niet hoe het moet. Maar eens dat je jezelf tot een hoogtepunt kan brengen is een koud kunstje om een andere vrouw klaar te doen komen. Toch wil het niet zeggen, dat wanneer je jezelf niet kan doen klaar komen dat je geen andere vrouw kan doen klaarkomen, of dat een andere vrouw jou niet kan doen klaarkomen.

Start
Om te beginnen moet je opgewonden zijn. Opwinding ontstaat als je in gedachten al met seks bezig bent. Er zijn zelfs vrouwen die door fantasie kunnen klaarkomen zonder zichzelf aan te raken. Zorg dus dat je met seks bezig bent.
Je kan dan beginnen te fantaseren. Laat die hand die je streelt niet je eigen hand zijn, maar die van een denkbeeldig knap meisje of vrouw, of je kan natuurlijk ook dromen van degene waar je verliefd op bent, maar waartegen je nog niets hebt durven zeggen. Je kan natuurlijk ook een erotisch verhaal lezen, opwindende foto's bekijken op het internet of in een boekje, maar je kunt net zo goed een erotische film bekijken.
Zoek een plaats uit waar je alleen kan zijn. Sommige meisjes doen het alleen in bed, maar eigenlijk kan het overal waar jij dat prettig vindt, zelfs als je er van houdt het op plaatsen te doen waar je kunt betrapt worden, voor sommige meisjes en vrouwen is het een extra opwindingsfactor.
Neem genoeg tijd.
Sommige meisjes en vrouwen komen in een paar minuten klaar, anderen doen er 20 minuten over en nog andere veel langer. Hoe het ook mag zijn, concentreer je als je tegen je orgasme aan komt, voor wie nog nooit een orgasme heeft gehad blijf bezig zolang je het leuk vindt, je merkt het écht wel wanneer het zover is. Onthoud alvast de ware gezegde: 'oefening baart kunst', want hoe meer je met jezelf vrijt hoe handiger je zult worden en des te meer plezier je hebt, hoe meer je oefent hoe beter het zal gaan en voor je het weet kan ook jij op een paar minuten tot een orgasme komen.
Houding
Sommige meisjes of vrouwen masturberen liggend op hun rug, sommige zijn helemaal naakt of half. Anderen liggen dan weer op hun buik of op de zij, maar het kan net zo goed zittend of staand. Het is een kwestie van uitzoeken wat jij het prettigst vindt. Je kan met je benen wijd open liggen maar je kan ze ook dichter bij elkaar houden, over elkaar slaan of afwisselend openen en sluiten. Ook hier is het een kwestie van uitzoeken wat jij het lekkerst vindt.
Wat nog doen
Streel eerst je hele lichaam, je kunt daarbij bijvoorbeeld je vinger nat maken en zo je tepels beroeren, veel vrouwen krijgen dan stijve tepels wat de opwinding vaak versnelt. Bepaal zelf wanneer je naar beneden gaat. Wanneer je er klaar voor bent kan je bijvoorbeeld eerst nog zacht je dijen strelen, daarna vlakbij en wat later wriemel je door je haartjes, je kan dan al met een vinger horizontaal in het midden op en neer strelen. Streel dan je clitoris en/of het gebied eromheen. Laat je hele lichaam meedoen, span en ontspan je bekkenbodemspieren, beweeg je bekken op en neer, span en ontspan je bil-, buik- en beenspieren, allemaal een kwestie van uitproberen wat jij het lekkerst vindt.
Kiezen
Je kan zelf kiezen of je al dan niet met één of meerdere vingers naar binnen gaat. Doe dit pas wanneer je voelt dat het geen pijn doet en dat het haast als vanzelf gaat, sommige meisjes of vrouwen zullen voor ze zichzelf écht vingeren al nat zijn waardoor het als vanzelf gaat en je geen moeite moet doen om je vinger naar binnen te brengen. Wanneer je droog bent kan het pijnlijk zijn, stop dan meteen en windt jezelf eerst verder op of probeer het later nog een keer.
Uitstel
Stel het orgasme uit door te stoppen voor je klaar bent gekomen, dat kan meermaals naar keuze en zo bouw je de spanning op, waardoor je uiteindelijke orgasme veel heftiger is.
Gevoel
Sommige meisjes en vrouwen voelen niets of nauwelijks iets als ze zichzelf vingeren, er is geen pijn maar er is ook geen genot. Dat kan, en dat komt omdat er in de vagina zelf weinig tot geen zenuwuiteinden zitten, waardoor ze minder gevoelig is dan je clitoris of je binnenste schaamlippen, en dat is ook de reden waarom veel meisjes en vrouwen niet klaarkomen tijdens het penetreren met vinger, voorwerp of man. Toch bestaat er wel zoiets als een vaginaal orgasme.
Tot slot:
nogmaals - mocht het zijn dat het toch niet lukt om jezelf tot een hoogtepunt te brengen, dan wil dit natuurlijk niet zeggen dat je geen andere vrouw tot een hoogtepunt zou kunnen brengen, en het wil ook niet zeggen dat een andere vrouw jou niet tot een hoogtepunt kan brengen.

TWEE SOORTEN ORGASMES

- Een clitoriaal orgasme en een vaginaal orgasme.
- De meeste vrouwen krijgen een clitoriaal orgasme, bekomen door het zelf stimuleren van de clitoris of het laten stimuleren van de clitoris.
- Een vaginaal orgasme is moeilijker te verkrijgen en sommige vrouwen lukt het nooit. Om een vaginaal orgasme te krijgen, hoef je in tegenstelling tot wat velen denken niet uiterst diep te gaan, maar net vooraan binnenin te blijven. Het gebied dat je moet beroeren om tot een vaginaal orgasme te komen, ligt helemaal vooraan, bij de meeste meisjes en vrouwen neem je een vingerkootje als standaard, kort na of tijdens een vaginaal orgasme gaan sommige meisjes of vrouwen dan wel even veel dieper in de vagina.
Toch kan het ook zijn dat jij wel een vaginaal orgasme kan krijgen wanneer je, je vinger of een voorwerp in je vagina steekt, maar wie goed voelt, voelt dat het gebied waar zich het vaginale orgasme afspeelt vooraan in de vagina ligt.
Opmerking:
Sommige vrouwen komen heel sterk tot een hoogtepunt en verliezen daarbij extreem veel vocht, dat soms zelfs in een klein mini straaltje naar buiten kan komen, dit is zeker niet ongewoon. Net als het niet ongewoon is dat sommige vrouwen weinig tot geen vocht produceren tijdens en/of na de vrijpartij. Hou er wel rekening mee dat bij geen of weinig vocht er irritatie of pijn kan ontstaan, glijmiddel gebruiken is dan zeker aan te raden.

LESBISCHE SEKS


Wat je nog kan doen? - Je kan elkaar ook beffen.
- Dat wil zeggen elkaars vagina & clitoris likken tot een hoogtepunt.
- Indien je dit niet wenst te doen is dat niet abnormaal.
- Alle vrouwen zijn anders en niet iedereen houdt van hetzelfde.
- En wanneer jullie nooit over gaan tot beffen is dit zeker niet abnormaal.
- Om over te gaan tot beffen moet je eigenlijk al erg vertrouwd met elkaar zijn.
- Hygiëne is hierbij ook zeer belangrijk, om schaamte te voorkomen kan je bijvoorbeeld eerst samen in bad of onder de douche gaan.
- Beffen kan je om de beurt doen of samen.
- Als je voor het eerst gaat beffen doe je dat langzaam aan net zoals wanneer je gaat vingeren.
Start
Je kan eerst zacht strelen met je vingers en daarna zachte kusjes geven om daarna zachtjes over te gaan tot likken, waarbij je dan na een tijdje op zoek gaat naar het gevoeligste plekje en een beetje steviger likt. Je hoeft daarbij je tong niet helemaal in haar vagina te stoppen je kan gewoon haar clitoris likken of zachtjes zuigen. Let daarbij goed op haar lichaamstaal. Als ze het lekker vind zal ze haar buikspieren wat opspannen en lichtjes met haar onderlichaam bewegen. Wanneer ze eerder van je weg kronkelt vindt ze het niet fijn.
Met je tong kan je verschillende bewegingen maken, rondjes draaien, van boven naar beneden of van links naar rechts gaan, zachtjes zuigen enz.. Ook kun je je tong zelf van vorm veranderen en de druk verhogen of verlagen.
Wanneer je, je tong in een punt naar voren houd, is deze steviger dan wanneer je hem helemaal plat en slap houd. Wat het prettigst aanvoelt, is voor je partner te bepalen.
Hou er ook rekening mee dat niet elke vrouw tot een orgasme komt door het beffen. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld het zich nog niet ontspannen genoeg voelen, het beffen is te hard of te zacht, enz.. Vermijdt teleurstelling als het niet lukt, want oefening baart kunst.

Anaal
Sommige meisjes/vrouwen houden er wanneer ze erg opgewonden zijn ook van dat de andere zachtjes rond haar anus streelt. Sommige vrouwen kunnen zelfs verdragen dat je met een vinger een klein beetje naar binnen gaat. Of je vriendin hier wel of niet van houdt, dat kan je best eerst even vragen voor je het doet, omdat dit wanneer een vrouw niet opgewonden genoeg is erg pijnlijk kan zijn. En wanneer je er niet van houdt is dat niet abnormaal.

Voorwerpen
Sommige meisjes en vrouwen masturberen liever met een voorwerp dan met de eigen vingers, of kiezen daarvoor als afwisseling in het vrijen met zichzelf.
Sommige meisjes en vrouwen gaan voor een vibrator of dildo, sommige zijn zelf creatief en kiezen zelf hun materiaal. En sommige gebruiken het graag met twee.
Ook hier geldt de regel doe niets waar je niet klaar voor bent, en het is niet abnormaal wanneer je als lesbienne of als lesbisch koppel niet houdt van seks met een voorwerp, er zijn er meer die er niet dan wel van houden.

Wanneer je toch met speelgoed aan de slag gaat zorg dan eerst voor voldoende hygiëne.
- Na het gebruik en voor het uitlenen aan elkaar goed spoelen met zeep en water.
- Wees altijd zeer voorzichtig met zelf gevonden voorwerpen, gebruik geen scherpe voorwerpen en wees voorzicht met dingen die vacuüm kunnen zuigen zoals een fles. Zorg er ook voor dat je een voorwerp niet te diep in brengt en dat het niet te klein is zodat het niet vast komt te zitten, het beste is dat je steeds nog een stuk over hebt om goed vast te houden.
- Voor je begint met een voorwerp, vibrator of dildo gebruik je best altijd glijmiddel of een condoom (daar hangt al glijmiddel aan). Glijmiddel is enkel niet nodig indien je al zeer geil bent (nat genoeg).

ENKELE STANDJES OP TEKENING:


Leuk tekstje: Over lesbische seks:
Als God de bedoeling had gehad dat er een andere vorm van seks was dan de lesbische seks dan zouden vrouwen niet zijn uitgerust met een schede en vingers die precies reiken tot het punt waar de schede gestreeld kan worden voor maximaal plezier. De schede heeft alleen maar gevoelszenuwen bij de opening. Als een vrouw helemaal geen lesbische ervaring heeft zelfs als ze het woord lesbisch nog nooit gehoord heeft zal alleen al haar instinct er al voor zorgen dat ze met zichzelf vrijt met haar vingers. De geoefende hand van de lesbische vrouw is zo behendig en bekwaam dat zij de verfijnste nuances van seksueel plezier bij een vrouw kan oproepen. Daarom wordt die hand wel vergeleken met de handen van bijvoorbeeld concertpianisten en violisten. Als seksvertolkers even serieus zouden genomen worden als muziekvertolkers, zouden die handen even hoog verzekerd moeten zijn. Maybe... bespieden lesbiennes stiekem de vingers van andere lesbiennes, op dezelfde manier als heteroseksuele vrouwen naar de bobbel in de broek van een man kijken. Conclusie: Heteroseks: het in elkaar passen van de stukjes van de menselijke legpuzzel is noodzakelijk voor de voortplanting maar NIET noodzakelijk om de vrouw genot te geven.

Terug naar Gids Klik hier

Dit bericht is gepost op 04 February, 2016 en 6433 keer gelezen.


Bestel uw HelloFresh box via bovenstaande foto (klik & bestel) en krijg 25 € korting op je eerste box!


Holebi Gids

Uitgaan

22 februari 2019 - Darklands fest
22 februari 2019 - LeatherPride Fusion
22 februari 2019 - LeatherPride Rubber
23 februari 2019 - Darklands fest
23 februari 2019 - Transworld
23 februari 2019 - LeatherPride Rage
23 februari 2019 - Cinema
24 februari 2019 - Darklands fest
24 februari 2019 - LeatherPride Extreme
02 maart 2019 - Boots Club

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen

Binnenlands nieuws

Aaron uit Brugge is metaalarbeider en komt op voor holebi's & transgenders op het platteland + video.

 

Video fragment uit Vtm soap Familie met homo personage gaat viraal.

 

Belgische Campagne rond holebi & transgender senioren + video & nuttige links.

 

Kiren is 1ste Mr Gay Belgium finalist met verstandelijke beperking en meer...+ nuttige links + video

 

Dieter uit Sint-Truiden wil taboe rond zelfdoding onder holebi's doorbreken + nuttige links + Video.

 


Buitenlands nieuws

Gesprekken rond homohuwelijk begonnen in Europees land.

 

Nederlanders maken wachttijd bloeddonatie door homo's biseksuele en msm mannen korter.

 

Waar de meeste homo & lesbische koppels ontstaan...

 

Anno 2019 zijn er nog steeds mensen die holebi's willen genezen, het verhaal van een Nederlands slachtoffer + video.

 

Senatoren dienen (opnieuw) wet in om homohuwelijk te verbieden in Tennessee.

 


Showbizz nieuws

Martina Navrátilová onder vuur wegens uitspraken over transgenders.

 

Twee keer transgender op de Vlaamse televisie.

 

Brandi M. Carlile won 3 Grammy Awards, kuste haar vrouw en dankte holebi gemeenschap.

 

Actrice Ellen Page in aanval tegen anti holebi & transgender beroemdheden.

 

Disney Channel personage schreef geschiedenis met de woorden: 'Ik ben homo', + video.