Homo en Lesbi koppel in Hallmark Valentijnsreclame + 2 video's.Speciale Kaartjes gigant Hallmark komt opnieuw met een leuke campagne. Dit keer naar aanleiding van Valentijn met daarbij twee reclame video's. De eerste met daarin een homo koppel, de tweede met een lesbisch koppel.

De video's zijn een onderdeel van de campagne 'CareEnough' waarbij in verschillende video's allerlei mogelijke koppels worden getoond. In elke video geeft een van de partners aan de andere een kaartje waarmee ze laten zien hoeveel de andere voor hem of haar betekend, met als afsluiter een kus. De koppels uit de video's van dit jaar zijn trouwens in het echte leven ook koppels. De mannen zijn Jason en Robert, twee fiere homo papa's. De vrouwen zijn LaParis en Karisia.

Het is niet voor het eerst dat Hallmark ook holebi's in zijn reclames gebruikt. Eerder zat er ok al een lesbisch koppel in een Valentijn Reclame video, en vorig jaar toonde men voor het eerst ook een transgender in een video naar aanleiding van Moederdag. De kaartjes van Hallmark, die je op veel plaatsen in de wereld kan kopen, hebben sinds jaren ook holebi onderwerpen, zoals kaartjes voor een lesbische Moederdag, of homo Vaderdag, homohuwelijk of lesbisch huwelijk enz.. Bekijk hieronder de twee nieuwe reclame video's:
LEES OOK
MOEDERDAG VIDEO VAN HALLMARK MET TRANSGENDER IN (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 February, 2016 en 3308 keer gelezen.