Video commercial snoephartjes met 55ste jaar Valentijn van homo koppel.Necco's Sweethearts, bekend van de snoepjes in hartvorm met leuke spreuken brengt voor Valentijn dit jaar een video advertentie met daarin Jack en George, die elkaar leerden kennen op 19 januari 1961 en sinds die dag onafscheidelijk zijn. Necco's Sweethearts (uit New England, usa) bestaat dit jaar trouwens 150 jaar en laat via de video ook andere koppels toe hun verhaal te vertellen.

55 Valantijnsdagen vierden Jack en George al samen, maar dit jaar is Valentijn heel speciaal voor het koppel, want ze zijn nu ook 1 jaar gehuwd (met dank aan de legalisering van het homohuwelijk in alle Amerikaanse staten sinds de zomer van 2015). Necco's Sweethearts maakte een video van het koppel voor zijn Valentijns reclame 2016. Michael McGee, CEO van Necco's Sweethearts vertelde dat er een hele dag gefilmd werd bij het koppel en dat er spontaan een leuke video ontstond. Bekijk hier de prachtige video van twee mannen die na 55 jaar nog even verliefd zijn als toen ze elkaar pas ontmoete.

VIDEO update februari
De gebruiker van de video heeft het delen geblokt. Toch kan je de video nog bekijken, ==> Klik hierLEES OOK
MAAK KENNIS MET LEWIS EN BILLY 64 JAAR SAMEN EN 2 JAAR GEHUWD + VIDEOholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 January, 2016 en 2509 keer gelezen.