Acteur en vriend na 18 jaar gehuwd.
Amerikaans acteur Nathan Lane, 59, is na een relatie van 18 jaar gehuwd met zijn vriend producer en toneelschrijver Devlin Elliot. Het koppel trouwde in een intieme ceremonie in New York.

Lane, bekend onder andere voor zijn rollen in films als The Producers, The Birdcage en Mirror Mirror is al 18 jaar samen met zijn nu kersverse echtgenoot producer en toneelschrijver Devlin Elliott. Recent schreven de twee nog samen een kinderboek genaamd Naughty Mabel, geïnspireerd op hun 9-jarige mopshond Mable. Recent bekende het koppel dat ze tijdens het schrijven van het kinderboekje trouw plannen maakten. Lane is al sinds 1999 uit de kast.

Nathan Lane won eerder een American Comedy Award voor zijn rol in de film The Bird Cage waarin hij schitterde naast Robin Williams. Daarnaast won hij ook nog een Daytime Emmy Award voor het inspreken van de stemmen van Timon voor Timon and Pumbaa. Verder leende hij ook zijn stem uit voor de witte kat in Snowbell in de drie Stuart Little films. Daarnaast had hij ook nog gastrollen in Tv series als: Modern Family, Miami Vice, Sex and the City, American Crime Story, 30 Rock en The Good Wife.

LEES OOK
ACTEUR UIT ARGO EN TITANIC EN VRIEND GEHUWD
ZANGERES EN VRIENDIN STIEKEM GEHUWD
ACTEUR EN VRIEND GEHUWD
SOAP ACTEUR EN VRIEND GEHUWD
BRITS ACTEUR & VRIEND GEHUWD
ZANGERES EN VRIENDIN GEHUWD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 22 November, 2015 en 2346 keer gelezen.