Argo, Titanic acteur en vriend gehuwd.

De Canadese acteur Victor Garber 66, bekend van zijn rollen in de films Argo en Titanic, is zopas in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriend Rainer Andreesen waarmee hij al 16 jaar samen is. In 2013 kwam, zoals je bij holebi info kon lezen, Garber publieklijk uit de homo kast waarbij hij toen meteen onthulde dat hij al jaren samen was met een man.

Het huwelijk ging afgelopen weekend door in British Columbia. Beide mannen wonen weliswaar officieel in Canada maar verdelen hun tijd meer tussen het wonen in New York en Los Angeles. Het feit dat de twee zopas trouwden werd door Andreesen zelf bekend gemaakt op diens Instagram pagina. Garber zelf heeft nog niets gedeeld, want hij is nu eenmaal een man die niet graag iets uit zijn privé leven deelt, wat trouwens ook de reden was waarom hij pas twee jaar geleden publiekelijk uit de kast kwam, en dan alleen maar omdat een journalist er op bleef aandringen.

Garber was naar eigen zeggen vanaf zijn negende vastbesloten acteur te worden. Hij speelde tot nu toe zowel in Canadese als Amerikaanse films en tal van televisieseries. Zijn doorbraak op Tv kwam er door zijn rol in de serie Alias waarin hij CIA-agent Jack Bristow speelde. Verder speelde hij ook in grote films als: Titanic, Milk, Argo, Legaly Blonde, First Wives Club enz...

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 13 October, 2015 en 2626 keer gelezen.