Opgepakte lesbische moslim meisjes moeten in wordt hetero therapie.Op holebi info Facebook kon je al lezen dat er in Aceh, Indonesië, twee moslim meisjes zijn gearresteerd op beschuldiging van lesbisch zijn, omdat ze elkaar omhelsden in het openbaar. De twee werden opgepakt door de religieuze politie onder de Sharia wet. Vandaag komt het nieuws dat de twee meisjes, 18 en 19 jaar oud, verplicht een gevaarlijke zogenaamde wordt hetero therapie zullen moeten volgen.

In Indonesië is homoseksualiteit niet strafbaar. Behalve in enkele kleine provincies waar de Sharia van kracht is. Onder die wet riskeert men als holebi 100 zweepslagen en 100 dagen cel. Het bericht rond de arrestatie van de twee vrouwen werd bekend gemaakt door de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch. De vrouwen staan enkel bekend onder de afkortingen N, 19 jaar en AS, 18 jaar. Ondertussen blijkt de Sharia politie bewijzen te hebben gevonden dat de jonge meisjes lesbisch zijn. Als straf moeten ze nu naar een rehabilitatie kamp waar men de meisjes zal onderwerpen aan therapieën met als doel ze heteroseksueel te maken. Toch is het niet voor 100% zeker dat de meisjes daadwerkelijk lesbisch zijn. De religieuze politie is niet te vertrouwen en handelt vaak ook uit eigen geloofsmotieven en dus niet enkel naar de eigen Sharia wetten. De Sharia politie chef Evendi Latief beweert dat de meisjes hebben bekend lesbisch te zijn.

Omdat de Sharia wet nog niet helemaal officieel is in Aceh kunnen de meisjes nog niet worden veroordeeld onder de religieuze islamitische wet. En omdat homoseksualiteit niet strafbaar is in Indonesië worden de dames naar een kamp gebracht om hen te hersenspoelen met als doel hen hetero te maken. Deze zogenaamde wordt hetero therapieën, die wereldwijd voorkomen, worden omschreven als uiterst gevaarlijk. Uit getuigenissen van slachtoffers wereldwijd blijkt dat er ook vaak sprake is van lichamelijk en psychisch geweld en zelfs verkrachtingen. Ook de Wereld Gezondheidsorganisatie veroordeelde al meermaals de therapieën en zegt dat ze zeer gevaarlijk zijn, menige mensen die deze therapieën onder gingen, al dan niet gedwongen, krijgen laten te maken met ernstige psychische problemen waarbij velen overgaan tot zelfmoord.

LEES OOK
HOMO TIENER KREEG ELECTRO SHOCKS EN WERD SEKSUEEL MISBRUKT OM HEM HETERO TE MAKEN
AUSTRALISCHE OPROEP TOT VERBOD WORDT HETERO THERAPIE
OPNIEUW AMERIKAANSE STAAT DIE ZOGENAAMDE WORDT HETERO THERAPIE VERBIED
EIGENAARS KAMP WAAR HOMO TIENERS STIERVEN VEROORDEELT

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 October, 2015 en 3006 keer gelezen.