Zanger Gordon gewond nadat auto hem aanreed met vluchtmisdrijf.

De Nederlandse zanger-presentator Gordon, 47, heeft op het Griekse eiland Mykonos een ernstig auto-ongeluk gehad. De auto die hem aanreed pleegde vluchtmisdrijf. De zanger werd met verschillende botbreuken opgenomen in het ziekenhuis. De zanger was alleen op vakantie.

Het ongeluk dateert van afgelopen vrijdag ochtend toen Gordon na een restaurant bezoekje naar zijn hotel wandelde. De zanger-presentator werd van achteren aangereden. Het was zijn eerste vakantie dag op het eiland. Hij ligt nu in een ziekenhuis in Athene waar hij met een traumavliegtuig naar toe is gebracht.

Ondertussen is het al bekend dat Gordon zes ribben gebroken heeft en ook nog zijn sleutelbeen en schouderblad. De auto die hem aanreed, pleegde vluchtmisdrijf. De Griekse politie is op zoek naar hem. De manager van Gordon heeft dagelijks contact met de zanger. Volgens de manager wandelde Gordon kort voor het ongeluk aan de verkeerde kant van de weg, al was het wel zo dat daar nog vrij veel mensen liepen en was het een gangbare plek voor voetgangers. De manager zegt verder dat de zanger niet veel meer van het ongeval weet. Hij is niet geopereerd maar heeft het wel behoorlijk zwaar. Hij wil wel zo snel mogelijk terug naar Nederland maar dat laat de situatie momenteel nog niet toe.

De familie van Gordon is erg bezorgd. Broer Martin Heuckeroth reageerde vol ongeloof en geschokt op het nieuws. Hij laat weten dat de familie erg geschrokken is maar blij is dat hij niet in levensgevaar is. Wel hopen ze dat de politie de dader snel vat. "Wie dit op zijn of haar geweten heeft, doorrijden na zo'n aanrijding, is het laagste van het laagste. Wie zoiets doet is een regelrechte rat," aldus de broer van Gordon. Collega zanger Gordon wenste Gordon alvast via Twitter veel beterschap. Verder krijgt de zanger ook veel beterschapswensen van collega's en fans via facebook en Twitter.

Bron: telegraaf.nl en hln.be

Dit bericht is gepost op 07 September, 2015 en 3677 keer gelezen.