Ellen DeGeneres wint opnieuw award + video.
Ellen DeGeneres heeft alweer een award gewonnen. Dit keer won ze een Teen Choice Award voor beste com├ędienne. En het is alweer de vijfde keer op rij dat ze deze prijs won.

Verder gaf Ellen een mooie krachtige speech over anders zijn. Waarbij ze begon met te zeggen dat ze tegenwoordig wel vaak gekozen wordt maar dat ze vroeger nooit gekozen werd omdat ze anders is. En dat ze vind dat het goed is dat jongeren anders zijn want dat maakt hen later sterk. Tegen het einde van haar speech liet ze nog weten dat ze net op de dag dat ze haar award kreeg haar zevende huwelijks verjaardag vierde waarbij ze kussen gooide naar haar vrouw Portia vanop het podium. Daarna kreeg vrouwlief natuurlijk echte kussen. Om de hele speech te bekijken, klik op de video hieronder:

Ook nog een leuk detail is het feit dat Ellen voor het 13e seizoen van haar talkshow al drie zeer grote namen heeft weten te strikken. Drie grote dames zullen te gast zijn in haar show. Deze dames zijn: presidentskandidaat Hillary Clinton en Malala Yousafzai, de Pakistaanse kinderrechtenactivisten. En daarnaast mag ze ook nog het allereerste talkshow interview doen met niemand minder dan Caitlyn Jenner.


LEES OOK:
ELLEN WINT VOOR 15de KEER AWARD + VIDEO + LIJST VAN ALLE EERDER GEWONNEN AWARDS
ELLEN DEGENERES KOMT MET KLEDINGLIJN EN MERK HUISHOUDARTIKELEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 August, 2015 en 1810 keer gelezen.