4de video experiment homo's hand in hand hoe reageren omstanders + video. (Deze moet je zeker zien).

Gisteren kon je bij holebi info de derde video zien rond een experiment waarbij twee mannen hand in hand over straat lopen, en waarbij men de reacties toont van omstanders. En vandaag dook er alweer een vierde video op.

In Lissabon, Portugal ging het zeer goed. De twee mannen kregen niets dan positieve reacties. Voor ze hun experiment tonen hebben ze het nog even wat er in Rusland gebeurde. De twee mannen uit Portugal wilde na de drie vorige video experimenten (Rusland, Oekraïne, Jeruzalem) tonen dat er ook nog plaatsen op de wereld bestaan waar mensen niet homofobisch zijn.

De heren filmden drie dagen om reacties van mensen te verzamelen op het feit dat twee mannen hand in hand lopen in het openbaar. De reacties die ze kregen zijn totaal anders dan de reacties in de drie andere video's. Dit keer geen haat, geen bedreigingen, geen aanvallen en zelfs hier en daar zeer positieve reacties. Soms keek men wel eens op, maar de heren wijten dit eerder aan het feit dat de ene nogal een grote man is en de andere wat kleiner. De heren uit Portugal zeiden dat ze erg verrast waren door de positieve reacties en dat ze zich heel vrij en aanvaard voelden. Bekijk hieronder de video. (Wie de drie andere video's wil bekijken, klik op de link onder de video).


LEES OOK
DERDE VIDEO EXPERIMENT HOMO'S LOPEN HAND IN HAND HOE REAGEREN OMSTANDERS + 3 VIDEO'S

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 August, 2015 en 2468 keer gelezen.Reageer op dit bericht: