Amerikaanse zangeres en vriendin stiekem gehuwd.

De Amerikaanse zangeres Kate Pierson, 69, bekend als een van de zangeressen van de groep The B-52's, is zopas in het huwelijksbootje gestapt met haar vriendin Monica Coleman. Het huwelijk ging door in Hawaii.

Pierson en Coleman zijn sinds 2003 een koppel. Het huwelijk vond al plaats op 1 juli maar werd nu pas bekend door dat Pierson zelf op haar facebook pagina foto's deelde van het huwelijk en aldaar ook liet weten dat ze gehuwd is. Het huwelijk ging in het geheim door enkel in aanwezigheid van familie, vrienden en natuurlijk de overige bandleden van de groep B-52's.

De groep de B-52's waarvan de naam komt van de B-52 pruiken, die door zangeressen Cindy Wilson en Kate Pierson gedragen worden, en een deel zijn van het uiterlijk van de band. Het geluid van de band wordt vooral gekenmerkt door de zang van de twee dames waarbij Kate een iets dieper stemgeluid heeft. De muziek is een mix van New Wave, Dance en Surfmuziek. De band werd opgericht in 1976 en was vooral in de jaren 80 en 90 een groot succes. Het laatste album dateert uit 2008. Hieronder een van hun bekendste nummers:holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 August, 2015 en 3143 keer gelezen.