Holebi info stelt 15 beroemde homo papa's voor.Afgelopen zondag was het vaderdag. Een buitenlandse nieuwssite brengt daarom een ode aan enkele beroemde homo papa's. Holebi info zet de 15 bekendste op een rijtje:American Horror Story schrijver Hugo Redwood en zijn echtgenoot acteur Denis O'Hare, 53, adopteerden in 2014 de 3-jarige Declan. Het jongentje woont al sinds hij twee weken oud is hij het koppel.


Amerikaans schrijver, producer en regisseur Ryan Murphy, 49, en zijn echtgenoot fotograaf David Miller zijn sinds 24 december 2012 papa's van zoontje Logan.


Brits modeontwerper Jeremy Brandrick en echtgenoot Adam Morris zijn papa's van een tweeling geboren in 2013 - zoontje Benjamin en dochertje Alexandra.


Puerto Ricaans zanger Ricky Martin, 43, is papa van de tweeling geboren in 2008 - zoontjes Matteo en Valentino. Martin kreeg zijn zoontjes toen hij nog single was en nog in de kast zat, zijn relatie met Carlos Gonzalez eindigde in 2014.


Amerikaans acteur en producer Lee Daniels, 55, adopteerde samen met zijn vriend director Billy Hopkins de tweeling van zijn broer toen de kinderen drie dagen oud waren. Zoon Liam en Dochter Clara zijn nu 14 jaar oud. Daniels is ondertussen niet meer samen met Hopkins.


Amerikaans acteur Dan Bucatinsky, 49, en zijn echtgenoot Don Roos zijn papa's van dochtertje Eliza en zoontje Jonah.


Amerikaans acteur en zanger Sam Harris, 48, en zijn echtgenoot filmproducer Danny Jacobsen, zijn papa's van zoontje Cooper geboren in 2008.


Amerikaans acteur Neil Patrick Harris, 42, en zijn echtgenoot acteur David Burtka, 40, zijn papa's van de tweeling zoontje Gideon en dochtertje Harper geboren in 2010.


Amerikaans Interieurontwerper Vern Yip, 46, en zijn echtgenoot Graig Koach zijn papa's van zoontje Gavin Joshua geboren in 2010 en dochtertje Vera Lillian geboren in 2011.


Brits zanger Elton John en zijn echtgenoot David Furnish zijn papa van zoontjes Zachary geboren in 2010 en zoontje Elijah geboren in 2013.


Amerikaans acteur Matt Bomer, 37, en zijn echtgenoot Simon Halls zijn papa's van drie zoons: tweeling Walker en Henry die nu 6 jaar oud zijn en zoontje Kit die nu 8 is.


Amerikaans acteur Alec Mapa, 49, en echtgenoot Jamison Hebert, zijn papa van zoontje Zion geboren in 2010


Amerikaans auteur Dan Savage en echtgenoot Terry Miller zijn papa's van zoontje DJ


Amerikaans modeontwerper Tom Ford, en echtgenoot Richard Buckkey, zijn papa's van zoontje Alexander John geboren in 2012.


Nederlands presentator, zanger Paul de Leeuw en echtgenoot Stephan Nugter zijn papa's van zoontjes Kas geboren in 2001 en Toby geboren in 2002.


LEES OOK
HOLEBI INFO STELT VOOR 10 BEROEMDE OUDERS VAN HOMO LESBISCH OF TRANSGENDER KIND (2015)

holebi info eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 June, 2015 en 5305 keer gelezen.