Celebrity blogger Perez Hilton opnieuw papa.De Amerikaanse celebrity blogger Perez Hilton is voor de tweede keer papa geworden. Dat kon je deze middag al op de facebook pagina van holebi info lezen. Maar toen was nog niet bekend of het om een zoontje of dochtertje ging en wat de naam is van het kind.

Hilton postte deze middag enkel de foto waarop het voetje van de kleine spruit te zien is. Ondertussen is er meer bekend. Perez is dus voor de tweede keer papa geworden en dit keer van een gezonde dochter genaamd Mia Alma. Net als haar broertje Mario Armando Lavandeira III die geboren werd in 2013 werd ook zij geboren via een draagmoeder en zijn sperma. Hilton is een alleenstaande homo papa.

De beroemde celebrity blogger zegt dat de naam van zijn dochtertje, Mia Alma, in het Spaans 'My Soul' betekend. Meteen na thuiskomst werd Mia Alma voorgesteld aan haar broertje Mario Armando. Net zoals bij de geboorte van zijn zoontje geeft Hilton niet prijs wie de draagmoeder is, alleen zijn moeder en zus weten wie het is. Wel bekend hij dat het dit keer erg moeilijk was om zwanger te worden maar dat het dan uiteindelijk toch gelukt was.

Extra info:
Perez Hilton wiens echte naam Mario Armanda Lavandeira, Jr is werd geboren op 23 maart 1978
Verkreeg internationale beroemdheid met zijn blog PerezHilton.com, waarop hij beroemdheden beschimpte en hun misstappen besprak. Sinds 2010 is hij echter van toon veranderd na deel te nemen aan een campagne tegen pesten en is zijn commentaar niet meer negatief en denigrerend. In het begin opereerde hij onder een andere naam en toen hij die moest veranderen besloot hij gebruik te maken van de hype rond Paris Hilton en zo ontstond zijn auteursnaam Perez Hilton. Zijn site brak in 2005 door als Hollywood's most hated website. Zijn tweede doorbraak kwam na de publicatie van de eerste foto's van Brad Pitt en Angelina Jolie als koppel. Ondertussen trekt zijn site gemiddeld 4,5 miljon bezoekers per dag. Verder is Hilton ook medeverantwoordelijk voor het succes van verschillende artiesten vanwege zijn muzikale invloed. Hij introduceerde onder andere MIka en Anouk aan het Amerikaanse publiek. De dag dat hij over Jenny Owen Youngs schreef kreeg ze meer dan 60.000 bezoekers op haar website.

holebi info eigen berichtgeving.
copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 May, 2015 en 2869 keer gelezen.