Holebi & Transgender winnaars Annual Daytime Emmy Awards.Zondag ging de 42ste editie van de Annual Daytime Emmy Awards door in de Warner Bros Studio's in Burbank, Californie. Dit jaar werd het event gehost door Amerikaans supermodel Tyra Banks.

De holebi & transgender winnaars:

- Ellen DeGeneres won twee prijzen. Ze won voor de vijfde keer de Award van beste entertainment-talkshow en de Outstanding New Approaches Award. Ellen heeft al heel wat prijzen achter haar naam staan. In januari van dit jaar won ze voor de 14de keer een People Choice Award. In totaal heeft ze al 59 Awards gewonnen voornamelijk voor de Ellen DeGeneres Show maar evenzeer als presentatrice van de show.

- Actrice Laverne Cox viel ook in de prijzen en won de Outstanding Special Class Special Award voor de T Word. Laverne was vorig jaar de eerste transgender actrice ooit die genomineerd werd voor een Primetime Emmy Award. Ook vorig jaar was ze tevens de eerste transgender actrice die op de cover van het beroemde magazine Time stond. En Glamour magazine riep haar in 2014 uit tot vrouw van het jaar. Cox werd bekend door haar rol in Orange is the New Black. Dit jaar stond ze in de Out Power List - de People World's Most Beautiful Women List en in de Time 100 Most Infuential People List.

- Acteur Freddie Smith die een homo personage speelt in de soap Days of Our Lives won de Outstanding Younger Actor In A Drama Series Award. De acteur speelt sinds 2011 in de beroemde soap en huwde daarin zijn vriend Will. Smith is zelf heteroseksueel.

holebi.info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 April, 2015 en 6919 keer gelezen.