Tv presentatrice komt uit de lesbische kast op haar verjaardag.Zopas is de Australische Tv presentatrice Faustina (Fuzzy) Agolley op haar 31ste verjaardag uit de lesbische kast gekomen. Via een blog deelde ze een foto met daarop een regenboog verjaardagscake. Recent was ze is ook een van de mede presentatrices van The Voice Australië en eerder presenteerde ze al een muziek programma.

Op haar blog schrijft ze dat ze zelfs als kind al wist dat ze lesbisch is. Verder omschrijft ze zichzelf zo: "As Black is my skin, as Chinese as my blood, and as Australian and Britisch are my nationalities, I'm also a proud Gay Woman. But most importanly, I'm a happy human being." Als presentatrice van het muziek programma Video hits kon ze op korte tijd tal van grote artiesten intervieuwen zoals: Adele, Jack White, Green Day, Kanye West, Alicia Keys, Black Eyed Peas, David Grohl, Sinéad O'Connor en vele anderen.

Faustina vierde gisteren haar 31ste verjaardag - haar vader is een Ghanees, haar moeder Chinees Maleisische. Haar vader stierf toen ze zeven weken oud was in een verkeersongeluk. Toen ze 18 maanden oud was verhuisde haar familie naar Australië. Ze voltooide twee graden over drie universiteiten - eentje in Media & Communicatie, eentje in Aardrijkskunde en eentje in Media Studies met een major in televisie en sociale wetenschappen. Op jonge leeftijd werkte ze als model. Verder is ze ook nog ambassadeur voor de Australische taal & rekenen Foundation, een stichting die tot doel heeft te helpen het gat te dichten bij ongeletterdheid bij mensen van vreemde afkomst. Ook is ze beschermheer van de Juvenile Diabetes Research Foundation.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN
PROF WORSTELAAR KOMT UIT DE KAST
AMERIKAANS ACTEUR KOMT UIT DE KAST BIJ ELLEN DEGENERES + 2 VIDEO'S
SUPERMODEL KOMT UIT DE KAST
ACTEUR KOMT OP 82-JARIGE LEEFTIJD UIT DE KAST

holebi info 2015

Dit bericht is gepost op 11 April, 2015 en 2422 keer gelezen.