Holebi info stelt voor: 10 beroemde trotse ouders van homo, lesbisch of transgender kind.
Holebi info stelt voor: tien beroemde trotse ouders van 1 homo, lesbisch of transgender kind. Deze ouders waren vaak nog voor dat hun kind uit de kast kwam bezig met het verdedigen van de gelijke rechten voor holebi's & transgenders. Slechts enkelen hadden het er eventjes moeilijk mee, maar draaiden al snel bij, het blijft tenslotte je kind... Deze ouders dragen door het support van hun kind mee bij aan de zichtbaarheid en aanvaarding van holebi's & transgenders in de media en daarbuiten.


BEROEMDE TROTSE MOEDERS EN VADERS VAN 1 HOMO - LESBISCH of TRANSGENDER KIND.
ACTRICE - - CYBILL SHEPHERD - 65.
TROTSE MOEDER VAN LESBISCHE DOCHTER ARIEL
Sheperd is zelf al jaren een fervent voorvechtster van gelijke rechten voor holebi's & transgenders. Ze had dan ook geen enkele moeite om haar eigen dochter te aanvaarden toen die uit de lesbische kast kwam.


ACTRICE - - SALLY FIELD - 68.
TROTSE MOEDER VAN EEN HOMO ZOON SAM - 30.
Ook Field is al jaren een fervent voorvechtster van gelijke rechten v holebi's en transgenders. Toen ze in 2012 de Ally for Equality Award van het Human Rights Campaign kreeg, las ze een brief voor waarin ze haar zoon prees en vertelde dat hij homo is, waaraan ze toevoegde: 'So what?'.


VOORMALIG NBA ALL STAR - - ISIAH THOMAS - 53.
TROTSE PAPA VAN HOMO ZOON ZEKE
Ook Thomas is al lang voorvechter voor gelijke rechten van holebi's & transgenders, vooral sinds zijn zoon Zeke in 2008 uit de kast kwam. Die zelf zei: "Mijn ouders zeiden me dat ze het altijd al hebben geweten, en ze waren erg begripvol en aanvaarde me meteen zoals ik ben." Isah poseerde trouwens eerder samen met zijn zoon voor de beroemde en bekende NOH8 campagne.


ARTIESTE - DESIGNER E.A - - GLORIA VANDERBILT - 91.
TROTSE MOEDER VAN HOMO ZOON ANDERSON - 47.
Vanderbilt is een telg van de steenrijke Amerikaanse familie van Nederlandse afkomst Vanderbilt. Ze is vooral bekend als artieste, designer, bekend sociaal figuur en vanwege de naar haar genoemde parfumlijn. Haar zoon Tv journalist Anderson Cooper kwam in 2012 uit de kast. Ze is erg supportief voor haar zoon en hoopt zelfs dat hij in de toekomst zich zal settelen met een man en dat hij kinderen zal adopteren.


SCHRIJFSTER - - ANNE RICE - 73.
TROTSE MOEDER VAN HOMO ZOON CHRISTOPHER - 37.
Komt ook al langer op voor gelijke rechten voor holebi's. En nog meer sinds haar zoon voormalig acteur Christopher Rice uit de kast kwam. Recent riep ze op facebook nog op een einde te maken aan discriminatie van holebi's op basis van religieuze overtuiging.


REPUBLIKEINS POLITICUS - DICK CHENEY - 74.
TROTSE VADER VAN LESBISCHE DOCHTER MARY - 51.
Ondanks het feit dat de twee zussen van Mary en de Republikeinen anti holebi huwelijk zijn sprak Dicky Cheney zich al in 2009 positief uit over het homohuwelijk, waardoor hij vaak problemen kreeg met andere Republikeinen. Toen Mary in 2012 trouwde met haar vriendin stuurde hij samen met zijn vrouw een persbericht de wereld in waarin hij trots meldde dat zijn dochter ging trouwen.


ZANGERES BARBARA STREISAND - 72
TROTSE MOEDER VAN ZOON JASON - 48.
In het begin stond ze niet te springen omwille van het feit dat haar zoon homo is. Maar dat duurde niet lang en ondertussen zijn ze al jaren erg close. Recent namen ze zelfs een song op. Zoon Jason wist naar eigen zeggen al sinds hij 8 was dat hij homo is en kwam in de jaren 90 uit de kast.


ACTEUR WARREN BEATTY - 77.
TROTSE PAPA VAN TRANSGENDER ZOON STEPHEN - 17.
Staat als 1 man achter zijn transgender zoon die bovendien ook homo is.


ZANGERES CHER - 68.
TROTSE MOEDER VAN TRANSGENDER ZOON CHAZ - 46.
Mama Cher had het lange tijd moeilijk met het feit dat haar dochter eigenlijk een man is, die trouwens in haar jonge jaren eerst dacht lesbisch te zijn en als dusdanig uit de kast kwam. Maar na vele lange gesprekken kon Cher haar transgender zoon aanvaarden zoals hij is en staat ze volledig achter hem en steunt ze hem waar ze kan.


ZANGERES ACTRICE MARIE OSMOND - 55
TROTSE MOEDER VAN LESBISCHE DOCHTER JESSICA - 23.
Ondanks het feit dat Marie praktiserend Mormoons is, een religie die zeer anti holebi is, is ze altijd zeer supportief geweest tegenover haar lesbische dochter. In een interview zei ze een keer dat God haar een speciale bloem had gemaakt die haar ook gelukkig maakt en die even bijzonder is als alle anderen.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 March, 2015 en 5286 keer gelezen.