Je leest:

Holebi info stelt voor de 10 meest begeerlijke homo vrijgezellen.

Vandaag is het Valentijn. De dag waarop geliefden elkaar in de bloemetjes zetten. Maar... er zijn ook best heel wat mensen die vrijgezel zijn, en die nog op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Misschien komen ze hem of haar vandaag wel tegen?

Voor al die vrijgezellen, en natuurlijk ook voor alle anderen die eventjes willen weg dromen. Een lijstje van de tien meest begeerlijke vrijgezellen homo's.


10 MEEST BEGEERLIJKE HOMO VRIJGEZELLEN

Colman Domingo

Amerikaans podium, film en televisie acteur, schrijver en regisseur - 45 jaar. Speelde als acteur al in tal van films zoals: Lincoln - 42 - Time Out of Mind en vele anderen. En in televisieseries als Law & Order en Nash Bridges.


Andrew Rannels

Amerikaans acteur en zanger - 36 jaar - Hij is van Poolse en Ierse afkomst. Kwam al op zijn 18de uit de kast. Hij speelt vooral in het theater, maar was ook al te zien in films als: Bachelorette - Sex and the City 2 en in Tv series onderandere in: The New Normal en How I Met Your Mother. Hij is het meest bekend door zijn rol in de HBO hit show Girls. Won ook al een Grammy en een Tony Award.


Steve Grand

Amerikaans muzikant en singer-songwriter - 25 jaar. Hij werd bekend via YouTube waar hij zijn Country Songs bracht met daarin steeds holebi thema's. Hij kwam in 2013 uit de kast als eerste Amerikaanse Country zanger. Hij zet zich sinds zijn coming out vaak in voor holebi & transgender rechten. Hij maakt ook nog steeds video's bij zijn songs met homo's in. Hij wil zijn eerste album uitbrengen via een Kickstarter campagne.


Billy Porter

Amerikaans Broadway performer, zanger, film en televisie acteur en vocal coach - 45 jaar. Hij won al verschillende awards waaronder enkele Tony's en een Grammy, voornamelijk voor rollen in musicals, zoals voor zijn rol van Lola in de musical Kinky Boots. Hij speelde ook in verschillende films. In één van die films speelde hij een drag queen. Hij was ook al enkele keren te gast bij de populaire Amerikaanse drag queen RuPaul.


Jonathan Groff

Amerikaans acteur - 29 jaar oud - had eerder een relatie met acteur Zachary Quinto - Naast acteur is Groff ook zanger. Hij kwam in 2009 uit de kast. De bekendste films waarin hij speelde zijn: American Sniper - Normal Heart - Frozen. Hij speelde ook al tal van Tv rollen en schitterde al in tientallen theater stukken. In een interview liet hij ooit weten dat hij absoluut houdt van seks op de eerste date.


Ian Thorpe

Australische zwemmer - 32 jaar oud. Hij heeft in totaal vijf gouden Olympische medailles en elf wereldtitels lange baan op zijn naam staan. Zijn bijnaam is Thorpedo. Thorpe werd ook nog eens viermaal gekozen tot World Swimmer of the Year. Hij kwam in juli 2014 uit de kast en is goed bevriend met Ricky Martin die hem hielp uit de kast te komen.


Robbie Rogers

Amerikaans prof voetballer - 27 jaar. Is één van de twee enige openlijke prof voetballers wereldwijd. Hij is sinds 1 jaar vrijgezel. Hij kwam in februari 2013 uit de kast waarbij hij eerst liet weten dat hij ging stoppen met voetballen, maar enkele maanden later kwam hij daarop terug, en tekende een contract bij Los Angeles Galaxy.


Wentworth Miller

Amerikaans acteur - 42 jaar - Hij is vooral bekend van zijn rol als Michael Scofield in de Amerikaanse serie Prison Break. Miller heeft een grote mix van afkomsten in zijn bloed. Miller heeft een vader van Afro-Amerikaanse, Jamaicaanse, Engelse en Duitse afkomst. Zijn moeder is van Russische, Franse, Nederlandse, Syrische en Libanese afkomst. Hij kwam in augustus 2013 uit de kast.


Ricky Martin

Puerto Ricaans zanger - 43 jaar oud - Alleenstaande vader van de zesjarige tweeling Matteo en Valentino. Martin is ambassadeur van UNICEF en richtte de Ricky Martin Foundation op, een stichting die opkomt voor kansarme kinderen over de gehele wereld. Hij verkocht wereldwijd al meer dan 55 miljoen albums. Hij kwam in 2011 uit de kast.


Sam Smith

Brits zanger - 22 jaar - Kwam in mei 2014 uit de kast en sindsdien is hij een groot succes. Hij won recent maar liefst vijf Grammy's. En in de periode vanaf zijn coming out tot nu haalde hij in negen landen 1 gouden plaat en verkocht hij in 2014 als enige Britse artiest 1 miljoen albums. En alsof dat nog niet genoeg is won hij ook nog: 1 Q Award - 1 Young Hollywood Award en 1 American Music Award. Tijdens de uitreiking van de Grammy's dit jaar liet hij weten dat zijn succes songs te danken zijn aan zijn gebroken hart nadat hij eerder brak met zijn vriend. In een interview met 4Music, opende Smith zich over zijn worstelingen met zijn obsessief-compulsieve stoornis. "Ik heb eigenlijk heel erge OCD, en het wordt steeds een beetje erger op het moment," zei hij. "Ik moet kranen controleren ... voordat ik het huis verlaat, om zeker te zijn dat ik alles gecontroleerd heb in geval het overstroomt."EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI INFO NIEUWS:

MAAK KENNIS MET 14 HOLEBI & TRANS MILJONAIRS EN MILJARDAIRS

HOLEBI INFO STELT 12 KANDIDATEN MR GAY VLAANDEREN VOOR + FOTO'S EN VIDEO'S

DE EERSTE HOLEBI KUSSEN DIE GESCHIEDENIS SCHREVEN + FOTO'S EN DRIE VIDEO'S

ZANGER RICKY MARTIN HEEFT ROAD BABY'S

BELG WEEK VAN LENTEKRIEBELS IN TEKEN VAN HOMOFOBIE EN GENDER

KATHOLIEK PRIESTER ONTSLAGEN OMWILLE VAN LESBISCH KOPPEL

OVER HOE COMFORTABEL HETERO'S ZICH VOELEN TEGENOVER HOLEBI'S & TRANSGENDERS

HOLEBI WINNAARS VAN BAFTA EN GRAMMY AWARDS 2015 + FOTO'S EN ZEVEN VIDEO'S


MEER NIEUWS: KLIK HIER


INFO OVER HOLEBI INFO
- Holebi info (Belgie) - Voor Homo Lesbisch Biseksueel én Transgender.
- Website met nieuws - kalender - forum met dating - holebigids - sinds 2001)
- Facebook - Sinds 21 sept 2014 op nieuw FB adres
(met extra's die niet op site of twitter komen) - adres klik knop op website.
- Twitter - Sinds 11 janauri 2015 met extra's die niet op FB of site komen)
Adres twitter => https://twitter.com/IneHolebiInfo
- Holebi info is géén organisatie


holebi info eigen bericht geving.

Dit bericht is gepost op 14 February, 2015 en 3974 keer gelezen.
Holebi Gids

Uitgaan

25 mei 2019 - Boots Club
25 mei 2019 - Que Pasa
25 mei 2019 - Girls for Girls
25 mei 2019 - Lumbago Foute Party
31 mei 2019 - Fever Friday
01 juni 2019 - Boots Club
01 juni 2019 - Sinful Saturday
01 juni 2019 - Cave15 Fire & Ice
01 juni 2019 - Twinxx
08 juni 2019 - Boots Club

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen

Binnenlands nieuws

Belgisch voetballer gaat akkoord met straf van voetbalbond wegens homofobe gezangen.

 

Vooral reclamemakers vinden Jupiler advertentie met Sam Bettens geniaal.

 

Het verhaal van een Vlaamse transman die leerkracht godsdienst is + video.

 

Belgian Pride trok meer dan 100.000 deelnemers, maar werd beetje overschaduwd door opstootje + 3 video's.

 

Vlaams zanger uit de transgender kast + video.

 

Vlaams politicus trouwde op 17 mei met zijn vriend.

 


Buitenlands nieuws

Modemerken zetten zich steeds vaker groots in op Pride maand, goed bedoeld of puur voor het geld?

 

Tweede positieve stap van vier voor holebi's & transgenders in de VS.

 

Eerste Aziatische land met homohuwelijk is een feit.

 

Transgenders steeds vaker ook slachtoffer geweld en discriminatie door politie.

 

Eerste Australische prof voetballer uit de holebi kast.

 


Showbizz nieuws

Na premiere Elton John's Rocketman, 14 bijzondere feitjes over de grootste rockdiva allertijden.

 

Songfestival winnaar Duncan uit de kast als bi-tje, sprak pro holebi woorden in speech na overwinning + 2 video's.

 

Ex voetballer en echtgenoot trotse papa's van tweede kindje + foto's.

 

Troye Sivan organiseert samen met Charli XCX een holebi & transgender muziekfestival.