Acteur komt op 82-jarige leeftijd eindelijk uit de homo kast.Zopas is de Amerikaanse acteur, zanger en danser Joel Grey op 82-jarige leeftijd eindelijk uit de kast gekomen. Grey was eerder 24 jaar gehuwd met een vrouw maar scheidde al van haar in 1982. Naar eigen zeggen wist iedereen in zijn omgeving al jaren dat hij homo is.

Maar Grey liet nooit eerder aan het grote publiek weten dat hij homo is, tot nu. In een interview met People Magazine zei hij: "Ik hou niet van labels, maar als je dan toch een label moet plakken, ik ben homo. Maar dat wist iedereen in mijn omgeving al lang." Verder vertelde de acteur ook nog dat hij als kind vaak gepest werd en dat er veel homofobie was in de jaren 30 en 40.

Hij hoorde als kind zijn ouders en andere mensen praten over mannen die naar de gevangenis moesten omdat ze slecht waren door omgang met andere mannen. "Ik was toen nog erg jong, maar toen wist ik al dat ik me meer aangetrokken voelde tot jongens, toch heeft het erg lang geduurd voor ik die kant van mezelf aanvaarde." Grey was dan ook 24 jaar gehuwd met actrice Jo Wilder waarvan hij in 1982 scheidde, samen hebben ze twee kinderen. Grey is onder andere bekend door zijn rollen in cabaret waarvoor hij een Oscar en Golden Globe won. Verder was hij nog te zien in Dallas, Brooklyn Bridge, Star Trek Voyager, Buffy the Vampire Slayer, Law & Order, House M.D enz...

Extra info:
Grey is niet de eerste en enige die op latere leeftijd uit de holebi of transgender kast komt.
- In 2013 kwam de Amerikaanse acteur Jim Nabors op 82-jarige leeftijd uit de homo kast, en stelde meteen zijn vriend voor waarmee hij al 39 jaar samen is.
- Ook in 2013 kwam de Canadese acteur Victor Garber op 62-jarige leeftijd uit de kast, en stelde meteen zijn vriend voor waarmee hij al jaren samen is.
- Ook in 2013 kwam de Amerikaanse legendarische platenbaas Clive Davis op 80-jarige leeftijd uit de kast.
- Nog in 2013 kwam de Amerikaans Mexicaanse acteur Sebastian Ligrade op 59-jarige leeftijd uit de kast.
- In 2014 kwam Amerikaans worstelkampioen Pat Paterson op de leeftijd van 73 jaar uit de kast.
- Ook in 2014 kwam de Britse voormalige bokslegende Frank Maloney op 61-jarige leeftijd uit de transgender kast
- Ook in 2014 kwam de Amerikaanse senator Jim Ferlo op 64-jarige leeftijd uit de kast
- En nog in 2014 kwam Carlos Bruce, congressman uit Peru, op 57-jarige leeftijd uit de kast.
Al deze personen zaten vele jaren in de kast.

holebi info eigen berichtgeving - 2015

Dit bericht is gepost op 29 January, 2015 en 2917 keer gelezen.