Gay propaganda wet is schadelijk voor kinderen.

Psychologen en psychiaters uit Litouwen zeggen dat gay propaganda wetten die kinderen moeten beschermen juist het tegenovergestelde doen, en met andere woorden juist schadelijk zijn voor kinderen. Dit wordt gezegd nadat in Litouwen een pro holebi & trans video pas mag worden uitgezonden op Tv na 23 uur, waarbij men stelt dat dit is om de kinderen te beschermen tegen homoseksualiteit.

Maar de Unie van psychologen en psychiaters in Litouwen is het daar niet mee eens, en zeggen dat gay propaganda wetten zoals die in Litouwen en Rusland van kracht zijn eerder schadelijk zijn voor kinderen dan beschermend. De psychologen zeggen dat het nergens is bewezen dat wanneer kinderen leren over homoseksualiteit dit schadelijk zou zijn. Ook de video die men pas na 23 u vertoont om kinderen te beschermen in Litouwen is volgens de psychologen onzin en verkeerd. De verklaring komt van ruim 500 psychologen en psychiaters, die er nog aan toevoegen dat homofobie veel schadelijker is voor kinderen en hen zeer ernstige trauma's kan bezorgen met zelfmoorden tot gevolg. In Litouwen is homoseksualiteit legaal maar nog wel taboe onder de bevolking en vier op vijf is nog van mening dat homoseksualiteit een ziekte is.

Extra info:
In februari van dit jaar kon je bij holebi info lezen dat de oudste Russische mensenrechten organisatie: De Moscou Helsinki Group, liet weten dat de gay propaganda wet van Rusland schadelijk is voor kinderen. Enkele dagen later klonk hetzelfde bericht vanuit de Verenigde Naties. De Gay propaganda wet is een et die volwassenen verbied te spreken over homoseksualiteit in aanwezigheid van kinderen, ook is het verboden om events en demonstraties te houden in de buurt van minderjarigen.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN:
GAY PROPAGANDA WET SCHADELIJK VOOR KINDEREN ALDUS RUSSISCHE MENSENRECHTEN ORGANISATIE
OOK DE VN ZEGT DAT GAY PROPAGANDA WET SCHADELIJK IS VOOR KINDEREN


holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 25 November, 2014 en 1888 keer gelezen.