Dimitri D Anvers sluit heavy periode af met Feel Good clip + video
Dimitri D'Anvers (Dimitri Vantomme) sluit een moeilijke periode af met met de release van de videoclip van FeelGood, een radiovriendelijke houseplaat, die in internationale middens reeds zeer goed werd ontvangen.

Donderdag 20 november kon je bij holebi info al de video bekijken waarin Dimitri op de sofa zat met Jani Kazaltzis en sprak over de moeilijke tijd waarbij hij kroongetuige was in een moordzaak. Om deze donkere periode af te sluiten komt Dimi nu met de release van de videoclip van FeelGood. Voor de opnames van de clip trok hij eerder naar Los Angeles. FeelGood wordt trouwens binnen twee weken op iTunes verwacht maar de videoclip en de song kan je nu hier al beluisteren.

Dimitri is naast een zeer getalenteerde entertainer en DJ, ook bekend van het legendarische TV-programma op JIM We Like To Party en als leadzanger van de coverband Dimi en de Kasten, en tot slot ook als eigenaar van Café Bonaparte op de Antswerpse grote markt. Een paar jaren geleden maakte hij al een enkele gemerkte passages in de Ultratop met zijn interpretatie van The White Stripes Seven Nation Army en ook natuurlijk met De Antennes Broek Af. Vorig jaar stond hij nog op nummer een in de Ultratop Vlaamse top 10 met Dichterbij samen met zijn compaan van TEEK. En eerder di tjaar speelde hij als enige Vlaming mee in een internationale cast, in de hitmusical Grease, the Arena Show. Maar liefst 35 000 mensen kwamen de show bekijken.


EEN GREEP UIT HET OVERIGE BINNENLANDSE HOLEBI INFO NIEUWS:
JANI OP DE SOFA MET DIMITRI VANTOMME + VIDEO


entertainment-today - 2014

Dit bericht is gepost op 23 November, 2014 en 3687 keer gelezen.