Toeval: twee Country zangers komen op zelfde dag uit de kast + 3 video's.

Gisteren kwamen er enkele uren na elkaar twee Amerikaanse Country zangers uit de homo kast. Naast het feit dat ze beide dezelfde soort muziek maken hebben ze niets met elkaar te maken. Eerst kwam het nieuws dat de Amerikaanse Country zanger Ty Herndon, 51, uit de kast kwam. Enkele uren later kwam het nieuws dat ook Amerikaans Country zanger Billy Gilman, 26, uit de kast kwam.

Country zanger Ty Herndon kwam uit de kast in People Magazine en zei onder andere dat hij lange tijd worstelde met zijn seksuele geaardheid. De zanger is twee keer gehuwd geweest met een vrouw. Verder heeft hij een moeilijk leven achter zich, met een zware tweede scheiding, een faillissement en twee opnames voor zijn alcohol en drug verslavingen. Maar ondertussen ligt dit alles al een tijdje achter hem en is hij vandaag een gelukkig man. Ook liet hij weten dat hij al sinds enkele jaren een vaste vriend heeft. Onderdaan deze tekst kan je een video bekijken en beluisteren genaamd: 'Lies I Told Myself'.

En dus enkele uren na de coming out van Herndon kwam de Amerikaanse Country zanger Billy Gilman uit de homo kast. Hij brak op zijn 12e door met het nummer "One Voice", dat de 1e plaats haalde in de Billboard top 20 van countrynummers. Gilman bekritiseerde in zijn coming out interview de Country muziek wereld omdat die volgens hem niet genoeg openstaan voor holebi's. Gilman deed zijn coming out op YouTube (filmpje onderaan), waarin hij onder andere zegt dat hij denkt dat zijn coming out schadelijk zal zijn voor zijn muziek carrière. Ook Gilman liet weten dat hij al een tijdje een vaste vriend heeft.

Hieronder drie video's: de eerste een song van Ty Herndon - de tweede video de coming out van Billy Gilman gevolgd door eens song van Billy Gilman.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN
COUNTRY ZANGERES EN VROUW TROTSE MAMA'S VAN TWEELING (nieuws uit 2013)


holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 21 November, 2014 en 3016 keer gelezen.