Voor het eerst gehuwd bekend homo koppel in mode reclame + foto's.Pas gehuwd showbizz koppel acteur Neil Patrick Harris en acteur David Burtka zijn het gezicht van een eerste grote mode reclame campagne met daarin een gehuwd holebi koppel. De heren worden de gezichten van Londen Fog die designer jassen en andere spullen verkopen.

Harris en Burtka zullen verder op meerdere foto's te zien zijn voor Londen Fog in verschillende lifestyle magazines en op reclame panelen. Harris zei" Dit is onze eerste mode reclame campagne samen, we hebben eerder samen al fotoshoots gedaan, maar nooit eerder voor mode." Burtka zei: "Londen Fog is een merk met een rijk erfgoed, en vooral bekend voor de iconische trenchcoat en het is leuk om daar deel van uit te maken in een bijzondere campagne". Voor wie meer info wil over Londen Fog Klik hier

Extra info:
Het acteurs koppel is samen sinds 2006 en gehuwd sinds september van dit jaar. In 2010 werden ze trotse papa's van een tweeling: dochter Harper Grace en zoontje Gideon Scott. Neil Patrick Harris werd destijds als kindster bekend door zijn rol in en als Doogie Howser, M.D.. Bij het jongere publiek is hij bekend van zijn rol in How I Met Your Mother. David Burtka speelt voornamelijk theater rollen maar was ook zeven seizoenen te zien in How I Met Your Mother. Naast zijn carrière als acteur is hij ook chef kok.


holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 16 November, 2014 en 3596 keer gelezen.